[ Ölüm Ve Ötesi İle İlgili ] ( Mp4 Video Paylaşım ) / Bakmadan Geçme::..
-
ölüm ve sonrası ile ilgili bi film ..arapça ..türkçe alyazı var .::şeytan harbi ürkütücü tipte vs ..vs
ilgili olanlara kesinlikle şiddetle tavsiye ederim::.80 Mb
33:30 dk
http://rapidshare.com/files/52727480/mevt.mp4Caps te veriyorum ..e indirirsiniz artık'!

-
ne kasvetül vasvet adamsın ak xD
nese saol dinlemicem ama dinleyip izleyenler adına :D -
la qamber sakın izleme bunu
cenabet cenabet çarpılın a.q :D
-
ulan dalavere etmeyin işte .::ses ve görüntü efekleri için bile yine izlenir ..sinemacı varsa izleyince en ii çekilmiş amatör film der::. şevkini ve zevkini bozmayın ..ilgili olanlara paylaştım zaten ..ilgisi olmayan parazit yapmasın lütfen :K .::lütfen dedim dedim lan, ben dedim :f
-
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------
ulan dalavere etmeyin işte .::ses ve görüntü efekleri için bile yine izlenir ..sinemacı varsa izleyince en ii çekilmiş amatör film der::. şevkini ve zevkini bozmayın ..ilgili olanlara paylaştım zaten ..ilgisi olmayan parazit yapmasın lütfen :K .::lütfen dedim dedim lan, ben dedim :f
-----------------------------
zhahaha phahaha vede kuhahahanese indireyim bakalım kotanın amk nese :D
-
Lan adamı hasta etmeyin, her şeyle dalga geçiyorsunuz. Bilmiyom musun nesin, dalga geçecek başka konu seç !
-
dosya boyutu çok fazla dah iyi sıkıştırılmalıydı onun için indirmedim.
-
Dalga için değilde ikinci resimdeki cocugun onundekı kabartı ne abi ?
-
Filmi bilgisayarima indirmekteyim suan - Tesekkurler noel_baba
-
andidit bunu yazdı:
-----------------------------Dalga için değilde ikinci resimdeki cocugun onundekı kabartı ne abi ?
-----------------------------cenabet olarak gittiğinin kanıtı :)))
-
Sacmaligin bu kadarina pes dogrusu !
Beynine aciyan/zamanini kiymetli sayanlar, ve Allahini sevenler indirmesin.
Bana korku filmi gibi degilde komedi filmi gibi geldi noel_baba kusura kalma, ama yinede emegine sonsuz saygim var.