... Şeklindeki Linklerin Uzun Halini Görme
-
Haci bundan sonra Beta yayimla ilk once hemen Full surumunu cikartma. Eline saglik cok iyi olmus.
-
bende çalışmadı ilk sayfada verdiği örnekte değişme olmadı versiyonla mı alakalı ? ya da neyi yanlış yapıyo olabilirim
-
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------
bende çalışmadı ilk sayfada verdiği örnekte değişme olmadı versiyonla mı alakalı ? ya da neyi yanlış yapıyo olabilirim
-----------------------------Browser nedir hocam ?
-
opera
-
MaTRiXe bunu yazdı:
opera
-----------------------------userscript klasörüne koydun mu hocam scripti ? operada test ettiydim çünkü çalışıyordu.
-
klasörü oluşturdum koydum operadan klasörü gösterdim stillerden başka bişey yapcam mı
-
MaTRiXe bunu yazdı:
klasörü oluşturdum koydum operadan klasörü gösterdim stillerden başka bişey yapcam mı
-----------------------------doğru yapmışın hacım ama onları yaptıktan sonra operayı bi kapatıp açmak gerekiyor.
-
onu da yaptım tahribatta ilk posttaki linke bakarak deniyorum biyerde bişeyi eksik yaptım ama bilemiyorum. hani hiç sanmıyorum dükkandayım şimdi bu xp modifiyeli ve hiç userjs kullanmadım evde bakıcam artık
-
MaTRiXe bunu yazdı:
onu da yaptım tahribatta ilk posttaki linke bakarak deniyorum biyerde bişeyi eksik yaptım ama bilemiyorum
-----------------------------tercihler -> gelişmiş -> İçerik -> Javascript seçenekleri buradan göstericeksin hacım stillerden değil şimdi tekrar baktım farkettim :D
-
keşke öyle bi hata yapmış olsaydım ama doğru yerden göstermişim sağol hocam