₺ Simgesi Yazıcıdan Çıkmıyor
-
Daha önce windows 8 kullanıyordum windows 8.1 geçtim bugün fark ettim ₺ simgesi yazıcıdan çıkmıyor çıktı önizlemede görüyorum. Ama çıktı aldığımda ₺ simgesi yerine içi boş kare kutusu çıkmış oluyor bu sorunu nasıl düzelte bilirim arkadaşkar tüm updateleri yapılı ayrıca sürücülerde güncel,
-
hangi simge bende de çıkmıyor ? ama şöyle yapabilirsin simgenin ekran fotoğrafını çekersin sonra paint le falan fazlalık kesimleri kes fotoğrafı word e yapıştır öyle çıkması lazım abi.
edit : bilgisayara geçince gözüktü.TL simgesiymiş.
Buradan bilgisayarına uygun dosyayı indirmelisin : http://www.tcmb.gov.tr/yeni/iletisimgm/TLSimge/TLSimgesiKurulumu/TLSimge_exe.php
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Daha önce windows 8 kullanıyordum windows 8.1 geçtim bugün fark ettim ₺ simgesi yazıcıdan çıkmıyor çıktı önizlemede görüyorum. Ama çıktı aldığımda ₺ simgesi yerine içi boş kare kutusu çıkmış oluyor bu sorunu nasıl düzelte bilirim arkadaşkar tüm updateleri yapılı ayrıca sürücülerde güncel,
peki facede görüntülü konuşma simgesi çıkıyormu
8.1 de oda çıımıyor ondan eski süürüme geçiş yaptım
-
Simge TL simgesi windows 8 de TL simgesini kullanırken, hergangi bir programı kurmadan kullanıyordum office 2013 te simge eklediğimde kendisi otomatik olarak ekliyordu simgeyi, windows 8.1 de de aynı 8 de olduğu gibi kullanıyorum ama yazıcıda çıktı aldığımda içi boş kare simgesi çıkıyor, facebook kullanmıyorum o yüzden görüntülü konuşma penceresini açamıyorum,
-
ben de şuan küçük kutu olarak gözüküyor :)
-
madrew bunu yazdı
ben de şuan küçük kutu olarak gözüküyor :)
bendede kutu görünüyor, ne görmemiz lazımki ? :|
-
win 8 tanıyor,
resim olarak gönderirsen çıkar hoca -
tl ibaresi zaten windows ve merkez bankasının orataklaşmasıyla windows 8 e çıkarıldı.
bizim göremiyo olmamız normal yaşasın windowsss 77777!!!! :P
-
Windows 8 de iken sorunsuzca kullanıyordum, 8.1 geçtim yine sorunsuzca kullanıyorum ama yazıcıdan çıktı alınca kare olarak gözüküyor tuaf bir sorun arkadaşlar nasıl çözebilirim acaba,
-
Windows 8 de print yaparken kullandığın fontu Windows 8.1 de de kullandığından emin ol, aynı font seçiliyse böyle bir problem olamaz.
-
Az önce canon sitesine girdim 8.1 sürücüsü çıkmış kurdum sorun filan kalmadı,