..... Ve Hanni Baba İş Bankası‘Na Kaçar...
-
hayırlı olsun hocam :)
-
Hayırlı olsun engelli denilmiş rahatsızlığınız nedir ki ?
-
Hayırlı olsun hacı
-
engelli aliminda maaslari düsük öneriyorlar haci.. o yüzden fiyat konusunu konusurken asgari ücretin yukarilarini söyle 1000 TL filan anlasmak istiyorum de.. yoksa hayatın boyunca ayni maasla calisirsin. engelli alımından yapmis olduklari istihdamda maas ve yükselme ile ilgili durumlari gözönünde bulundurmuyorlar.. ayrica ne iş yapacagini acikca ögren.. en önemlisi hoca maas.. bundan taviz verme.. brüt asgari ücret söyleyebilirler sana gözüne yüksek gelmesin brüt 800 tl civaridir. eline gecense 570 TL + 50 TL (asgari gecim indirimi) = 620 liraya talim edersin dikkat et.. rakamı yüksek söyle.. 1200 brüt diye diret bakalim.. ok hayırlı olsun simdiden..
-
banka mı bankaya girilirmi hacı kafayı mı yedin :|
-
herşey gönlünce olsun :)
-
hocam inşallah diyeyim ama bana da çok öle msj gelmişti :) onuda sölemeden geçemeyecem :S
-
Hayırlı Uğurlu Ola Genç :)
-
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam inşallah diyeyim ama bana da çok öle msj gelmişti :) onuda sölemeden geçemeyecem :S
-----------------------------Mesaj sanada gelmiş olabilir ama görüştüğüm taştan, çakıldan bildiğin betonarme hatundu. Haaa GSM şirketleri onunda feykini çıkardıysa eyvallah :D
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------Mesaj sanada gelmiş olabilir ama görüştüğüm taştan, çakıldan bildiğin betonarme hatundu. Haaa GSM şirketleri onunda feykini çıkardıysa eyvallah :D
ilk maaşınla kitap basımına başlarsın herhalde :P