"" Yaratıcı Oldugunu Dusundugunuz Bi Obje Tasarlayınız ""
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------
çok katlı bi iş merkezi, ortası boşluk,bu boşluk sayesinde 20.kattan alt kata inipte sigara içip çıkma derdi kalmamış olar.açık havada sigara serbest olacağından o boşluktan sigara içilebilecek. sikindirik bi proje ama hem kolay yapımı hem de hoca tiryakiyse banko beğenilir xd
-----------------------------okadar kasacağına her kata balkon yap :S
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------
çok katlı bi iş merkezi, ortası boşluk,bu boşluk sayesinde 20.kattan alt kata inipte sigara içip çıkma derdi kalmamış olar.açık havada sigara serbest olacağından o boşluktan sigara içilebilecek. sikindirik bi proje ama hem kolay yapımı hem de hoca tiryakiyse banko beğenilir xd
-----------------------------okadar kasacağına her kata balkon yap :S
-----------------------------normal şartlarda balkonda yasak
-
Elektronik mekatronik okudum. Bir gün lisede bahçede otururken tam sınav haftası. O günlerde aklımda şöyle bir proje vardı. zengin olursam param olursa hayatta bu meslekte yapmak istediğim tek projem vardı artık yok.Çünkü amerikalı ibneler projemi yapma aşamasındalar.
Neydi proje *
Sınavdan önce Öğretmenler odasında ne konuşulur ne yapılır odada neler olur bunları önceden bilmek isterdim. Bunu duvarın öbür tarafındaki insanların ne yaptıkları ne fısıldadıkları ilede algılanabilir.fm vericiylede dinlenilebiliyor fakat tam anlamıyla gerçekçiliği pek yakalayacağını zannetmiyorum.farklı bir aletle sinyaldeki dalgayı görüntüye çevirecek mekanizma yapılacağı görüşündeyim.
amerikalı hipneler radyo sinyalinden bunu başaracakları bir haberle bütün hayallerimi mahvettiler.
-
türkiye de atıyorum ama tahmini atıyorum 4 milyon üniversite öğrencisi var. bunlar üniversiteye giderken arkadaşlarından,sevgilisinden,en yakın arkadaşından vs. ayrılıp başka şehire okumaya gidiyor.benim ilk senem ve çok özlüyorum hepsini.herkes farklı üniversitelerde.bu yüzden dün keşke üniversitelerin bir araya geldiği bir şehir kurulsa diye düşündüm.yani tek bir üniversite olsa.4 milyon öğrenciinin kaldığı devasa bir üniversite, şehir kampüsü olsa....
-
yahu muritler iyi seyler yazmıssınız da . bı obje olacak yanı. katlı apart veya ogretmenler odas vsvs.. hayaller guzel de obje olarak neler olabılır mesela. maketı kolay olabılecek objeler. evet acıl postları beklıyorum son gunum :'(
-
mesela... bir ev yap... bu ev kendi kendine temizlik yapsın... evin havasnı temizlesin... bunun gibi işler yapsın...
-
http://images.google.com.tr/images?hl=tr&um=1&sa=1&q=jotero&btnG=G%C3%B6rselleri+ara&aq=f&oq=&start=0
joteroya aldanma bunları yapan lavuğun nicki
-
Dereyi görmeden paçası sıvanmış pantolon.!
-
TAHTAAAA!!! :p
eski bir yel değirmeni olabilir //buğday öğtmek için olanlardan
yada güneş enerjisiyle calışan bir rengAArenk ışşık gösterisi yapan bişeyler olabilir...