folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder "" Yaratıcı Oldugunu Dusundugunuz Bi Obje Tasarlayınız ""

"" Yaratıcı Oldugunu Dusundugunuz Bi Obje Tasarlayınız ""

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

DeaD_BY bunu yazdı:
    -----------------------------
    çok katlı bi iş merkezi, ortası boşluk,bu boşluk sayesinde 20.kattan alt kata inipte sigara içip çıkma derdi kalmamış olar.açık havada sigara serbest olacağından o boşluktan sigara içilebilecek. sikindirik bi proje ama hem kolay yapımı hem de hoca tiryakiyse banko beğenilir xd

okadar kasacağına her kata balkon yap :S 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

wert bunu yazdı:

DeaD_BY bunu yazdı:
    çok katlı bi iş merkezi, ortası boşluk,bu boşluk sayesinde 20.kattan alt kata inipte sigara içip çıkma derdi kalmamış olar.açık havada sigara serbest olacağından o boşluktan sigara içilebilecek. sikindirik bi proje ama hem kolay yapımı hem de hoca tiryakiyse banko beğenilir xd

okadar kasacağına her kata balkon yap :S 

normal şartlarda balkonda yasak 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Elektronik mekatronik okudum.  Bir gün lisede bahçede otururken tam sınav haftası. O günlerde aklımda şöyle bir proje vardı. zengin olursam param olursa hayatta bu meslekte yapmak istediğim tek projem vardı artık yok.Çünkü amerikalı ibneler projemi yapma aşamasındalar.

Neydi proje * 

Sınavdan önce Öğretmenler odasında ne konuşulur ne yapılır odada neler olur bunları önceden bilmek isterdim. Bunu duvarın öbür tarafındaki insanların ne yaptıkları ne fısıldadıkları ilede algılanabilir.fm vericiylede dinlenilebiliyor fakat tam anlamıyla gerçekçiliği pek yakalayacağını zannetmiyorum.farklı bir aletle sinyaldeki dalgayı görüntüye çevirecek mekanizma yapılacağı görüşündeyim.

amerikalı hipneler radyo sinyalinden bunu başaracakları bir haberle bütün hayallerimi mahvettiler.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TnGu
    TnGu's avatar
    Erkek

türkiye de atıyorum ama tahmini atıyorum 4 milyon üniversite öğrencisi var. bunlar üniversiteye giderken arkadaşlarından,sevgilisinden,en yakın arkadaşından vs. ayrılıp başka şehire okumaya gidiyor.benim ilk senem ve çok özlüyorum hepsini.herkes farklı üniversitelerde.bu yüzden dün keşke üniversitelerin bir araya geldiği bir şehir kurulsa diye düşündüm.yani tek bir üniversite olsa.4 milyon öğrenciinin kaldığı devasa bir üniversite, şehir kampüsü olsa....

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

yahu muritler iyi seyler yazmıssınız da . bı obje olacak yanı. katlı apart veya ogretmenler odas vsvs.. hayaller guzel de obje olarak neler olabılır mesela. maketı kolay olabılecek objeler. evet acıl postları beklıyorum son gunum :'(

Hayat Bizi 61 kenara...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mesela... bir ev yap... bu ev kendi kendine temizlik yapsın... evin havasnı temizlesin... bunun gibi işler yapsın...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

http://images.google.com.tr/images?hl=tr&um=1&sa=1&q=jotero&btnG=G%C3%B6rselleri+ara&aq=f&oq=&start=0

joteroya aldanma bunları yapan lavuğun nicki 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Niflheim
    Niflheim's avatar
    Erkek
    Dereyi görmeden paçası sıvanmış pantolon.!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

TAHTAAAA!!! :p

eski bir yel değirmeni olabilir //buğday öğtmek için olanlardan

yada güneş enerjisiyle calışan bir rengAArenk ışşık gösterisi yapan bişeyler olabilir...

yardırmak bizim işimiz
Toplam Hit: 3475 Toplam Mesaj: 20