[ Yardım ] Mp3 Player Usb Sorunu ? [ Ödüllü :P ]
-
Dün samsung yp-u4 mp3 çalar aldım, meret sustalı tarzı usb çıkışlı yani direk kıçından çıkıyor usb girişi, neyse taktım pcye usb bağlantı vs yazdı ardından otomatik kullan geldi dosyaları göster dedim 2sn sonra sayfa kapandı, mp3 çaları görmüyor ? her taktığımda 3-4 snye görüyor sonra tak kapanıyor dosya.
Nedir yahu bunun çözümü ?
Aygıt yöneticisinden ? işareti olanları kaldırdım restart fln yaptım.
4 tane usb çıkışı var hepsinde aynı.
Alette sorun olsa hiç görmez dosyaları bu ucundan tattırıp vermemeye benziyor mk :\
Not: Ödüle gelince 10 lira bankadan yollarım.
alete 99 verdik 10da buraya gitsin ak :\
-
edit:
-
hocam aynı sorun benım mp3 de vardı,kabloluydu kablosunu değiştirdim düzeldi seninde ondan olabilitesi yuksek
-
kapanan klasör mü? yoksa direkt olarak usb aygıt mı çıkıyor?
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------
hocam aynı sorun benım mp3 de vardı,kabloluydu kablosunu değiştirdim düzeldi seninde ondan olabilitesi yuksek
-----------------------------hoca benimki direk çıkmalı ak :\ ara kablo felan mı almam lazım
direk olarak aygıt gidiyor, bilgisayarımda da gözükmüyor alet :\
-
EfsaneTurka bunu yazdı:
-----------------------------Realist bunu yazdı:
-----------------------------hoca benimki direk çıkmalı ak :\ ara kablo felan mı almam lazım
hocam bence o usb giriş yerinden kaynaklı bir problem olabilir,yenisiyle değiştirmeyi dene bence
-
bahsettiğin mp3den kendimde 3 adet var :D
beyaz siyah ve aqua rengi diceksin niye 3 tane cepkaskı dolandırdım çalındı gösterip %20 ödeyim 2 tane aldım ense,
onun içinden küççük bi cd çıkıcak onu kur onsuz olunca tanımıyor bazen
-
EfsaneTurka bunu yazdı:
-----------------------------hocam sorun kasadaki usb portlarında. usb 2.0 olmadığından ya da cihazda usb 2.0 olmadığından dolayı böyle oluyor. sorun uyumsuzluk yani. aynısını kendim yaşadım oradan biliyorum.
-
hocam sen ona farklı yerlerden baskı uygula bi temassızlık wardır belki. benim kablosuz mousun usb sinde böyle oluyordu. pek sanmıyorum olcağını ama yine de dene bi
-
XCoder bunu yazdı:
EfsaneTurka bunu yazdı:
-----------------------------hocam sorun kasadaki usb portlarında. usb 2.0 olmadığından ya da cihazda usb 2.0 olmadığından dolayı böyle oluyor. sorun uyumsuzluk yani. aynısını kendim yaşadım oradan biliyorum.
-----------------------------Windows 7 kullanıyorum belki ondan olabilir :\
Hay zükücem böyle aleti :D
----
Hoca cdyi kurdum zaten ak, aygıtı 5sn görüyor sonra görmüyor.
-
biliyorum çok saçma ama bilgisayarı baştan başlamayı denedin mi :D