*** Yeni Grafik Merkeziniz | Yakında... ***
-
designer sen adam olmassın be koçum ben ne diorum sen ne yazıosun başta aşağı söyle bi oku bakalım ne anlıyacaksın?
-
lan bana bak pitonmusun bidonmusun benle g.tlu m.tlu konuşma ben karagumrukluyum sırıngayla alırım ben adamdan kanı! sen benim agzımdan sana karsı bı kufur bı agır soz duydunmu? seni cıktıgın yere sokarım azımı bozma! yasın kac basın kac ben 24 yasındayım buyuksende agır ol kucuksende saygılı ol!
velete bak lan.... -
kızıl sanada brawo boylelerını sısırıyosun senden gaz alıyo yakıcaksın basını cocugun...
python yapma abıcım saygılı ol.. sen degilmiydin icq dan gelip nbr abi nasılsın ben tahribattan diyen.. konusmadım diyemi boyle yapıyon len he?
vaktim yok aslanım ben bos adam degılım koskoca sırketın tasarımcısıyım...
aklını basına devsır ozur dıle o laflarından.. ben sana oyle konusmadım cunku... -
abicim tamam kapatın konuyu.
ben de bişey demiycem artık.
sonunda birileriniz uçacak yaw.
kimse de benden gaz falan almasın. -
*** damam abisi eheh bisey demiorum daha sadece bu projeyi gerceklestirdigimde goreceksiniz..***
*** www.gfx.tr.cx -
inan bana burda uçacak en son insanlardan biri benim...
görelim abisi yap...
modluğunda gitti bol bol vaktin olur heralde :) -
bu arada python kardeş sen ordudaymışsın galiba.. ben ordu/fatsalıyım.. benim memleket yani..
ordada kolumuz kanadımız var Allaha şükür.. :) -
*** eheh evet orduluyum ordu da yım gel fatsada goruselim. komedi zuhaha... 24 yasındaymıs 5 yasındaki cocugun beyni var sende... zuahaha -***
yestaaaaaa
-
çoluk çocuksun sana cevap bile vermiyorum he diyip geçiyorum...
he.... :)
Toplam Hit: 6329 Toplam Mesaj: 30