folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 00:00 Son! Yurt İçi Uçak Bileti 49.99

00:00 Son! Yurt İçi Uçak Bileti 49.99

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

turkcellde 5bin gün turkcelli olan hatlara 1 adet uçak bileti veriyorlar herşey dahil bence kaçırmayın son gün 31 aralık 2012

yani 13 yıl 280 gün turkcelli olmak lazım hattını hic taşımamış olmak lazım istenilen kişiye de kullanılabiliyor yani atıyorum amcanın hattından indirim kodu alıp kendine yada sevgiline alabilirsin

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

turkcellde 5bin gün turkcelli olan hatlara 1 adet uçak bileti veriyorlar herşey dahil bence kaçırmayın son gün 31 aralık 2012

yani 13 yıl 280 gün turkcelli olmak lazım hattını hic taşımamış olmak lazım istenilen kişiye de kullanılabiliyor yani atıyorum amcanın hattından indirim kodu alıp kendine yada sevgiline alabilirsin

13 yıl türkcele para kaptıran birinin buna ihtiyacı olmaması lazım. :D

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

13 yıl türkcele para kaptıran birinin buna ihtiyacı olmaması lazım. :D

hahah senin ihtiyacın var ama :D benim de tabi olan biri varsa 20-30 bişi verek alak bari ya bi işe yarasın

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 2875 Toplam Mesaj: 24