00:00 Son! Yurt İçi Uçak Bileti 49.99
-
turkcellde 5bin gün turkcelli olan hatlara 1 adet uçak bileti veriyorlar herşey dahil bence kaçırmayın son gün 31 aralık 2012
yani 13 yıl 280 gün turkcelli olmak lazım hattını hic taşımamış olmak lazım istenilen kişiye de kullanılabiliyor yani atıyorum amcanın hattından indirim kodu alıp kendine yada sevgiline alabilirsin
-
KaRaKuLe bunu yazdı
turkcellde 5bin gün turkcelli olan hatlara 1 adet uçak bileti veriyorlar herşey dahil bence kaçırmayın son gün 31 aralık 2012
yani 13 yıl 280 gün turkcelli olmak lazım hattını hic taşımamış olmak lazım istenilen kişiye de kullanılabiliyor yani atıyorum amcanın hattından indirim kodu alıp kendine yada sevgiline alabilirsin
13 yıl türkcele para kaptıran birinin buna ihtiyacı olmaması lazım. :D
-
zeybekustasi bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
13 yıl türkcele para kaptıran birinin buna ihtiyacı olmaması lazım. :D
hahah senin ihtiyacın var ama :D benim de tabi olan biri varsa 20-30 bişi verek alak bari ya bi işe yarasın