007 James Bond - Skyfall Vizyona Girdi !
-
Jackie Chan'i çok severdim. Türkye'de bir film çekti, büyük umutlarla gittim. FAkat Türkiye'yi boktan göstermişler. Bir kaç yerden sonra daha tamamen umutsuzluğa kapıldım...
Bu filmde de Türkiye'yi öveceklerini düşünmüyorum. Biz kendi filmlerimizi çekmediğimiz sürece de bi nane olmayacak. Filmi çekerken Eskişehir'e de gelselermiş keşke. Eskişehir Türkiye'nin Hollywood'u olma yolunda ilerliyor.
-
biz millet biraz fazla hassasız galiba.her filmde ülkemizi kötü göstermişler diye ayaklanıyoruz.bazılarında haklı olabiliriz örneğin taken2 ciddi anlamda bokunu çıkarmışlardı kara çarşaflılar fln. ama bu filmde kötü olan ne vardı? gayet normaldi bence.
hayır bir de adamlar 3 5 dklık bir aksiyon sahnesi çekiyorlar."ülkemizi övecekler mi acaba" diye bir beklenti çok garip :)
yanlış anlaşılmasın taken 2 örneğini tekrardan veriyorum.taken 2de ciddi anlamda bok atmak için uğraşmışlar ama her filme de böyle hassas olmayalım be :)
-
schwarzseherisch bunu yazdı
@0:08'de iki tane istanbul plakalı araba var. Türkiye'de mi geçiyo bu?
Bu film için Eminönü 4 gün kapatılmıştı haberlere çıkmıştı denk gelmedin galiba yakın zamanda filme gitmeyi planlıyorum bakalım film nasılmış.
-
xxspiderxx bunu yazdı
biz millet biraz fazla hassasız galiba.her filmde ülkemizi kötü göstermişler diye ayaklanıyoruz.bazılarında haklı olabiliriz örneğin taken2 ciddi anlamda bokunu çıkarmışlardı kara çarşaflılar fln. ama bu filmde kötü olan ne vardı? gayet normaldi bence.
hayır bir de adamlar 3 5 dklık bir aksiyon sahnesi çekiyorlar."ülkemizi övecekler mi acaba" diye bir beklenti çok garip :)
yanlış anlaşılmasın taken 2 örneğini tekrardan veriyorum.taken 2de ciddi anlamda bok atmak için uğraşmışlar ama her filme de böyle hassas olmayalım be :)
istanbulun filmlerde gösterilenden daha beter halde olduğunu unutuyoruz sadece hocam başka birşey değil.
o kara çarşaf dediğin istanbula her gittiğimde en çok gördüğüm şey oluyor.
-
Triumph bunu yazdı
dev yapımların bir sahnesininin kolay kolay çekilmediğini elbet biliyordum. ama adamlar kapalıçarşıda haftalarca zaman geçirdiler, yüzlerce milyar masraf yaptılar. ne için? 3 dakikalık bir sahne için. enteresan:)
yiyip içmişlerdir başka bişey değil. 8 hafta ne çektin sen yav bizimkiler 4 film çeker sekiz haftada. yani aynı şey değil bi 007 çekemezler tabi de hakkaten 3 dakka için 8 hafta kaldılarsa ben o işe iş demem. yiyip içip gezmişlerdir.
-
Film hoş, ancak 90 sonrası gençliğin gördüğü bir bond değil.
Javier abimizin oyunculuğu çok iyi..
Hikaye şimdiye kadar ki bondlar gibi değil..
Aston tatmin edici değil..
-
PanxeR bunu yazdıxxspiderxx bunu yazdı
istanbulun filmlerde gösterilenden daha beter halde olduğunu unutuyoruz sadece hocam başka birşey değil.
o kara çarşaf dediğin istanbula her gittiğimde en çok gördüğüm şey oluyor.
hocam kara çarşafı falan geçtim , bir kaç sene önce nerdeydi hatırlamıyorum da bi polis motoru sahnesi aklımda kalmış. Camı falan kırık. Berbat birşey. Turk polis arabaları şahin doğan gösteriyor. Hayır taksime falan gidipte, minileri, juke'ları görmemek mümkün değil. Yazık yani.
TAmam İStanbul berbat halde, milletimiz pis, milletimiz ter kokulu vs.. vs.. ama , her şeyiyle ortadoğu ülkesi olarak gösteriyorlar. Modern olduğu bir çok konu var. Olduğu gibi göstersinler ben ona razıyım. Bilmiyorum yurt dışından Türkiyeye gelen kaç kişiyle tanıştını gördünüz fakat; Türkiye'nin böyle olduğunu düşünmüyordum diyorlar.
TAbi ki bizm ülkemizin suçu var, tanıtımı yapamıyorlar. Fakat, şeriat ve savaşlarla boğuşan ortadoğu ülkesi olayı var. Hiç ki beyoğluna falan bakmamıyorlar ?? (Skyfall'ı izlemedim onun yorumu değil bu)
-
flash back de de iyidi daniel. sırf onun için gene izlenir. düşsün bakalım torrente.
-
Dikkat! Birazdan yazacaklarım
Film hakkında yüksek oranda bilgi içerir!
İstanbulda kapalı çarşı üzerinde zıplarlarken bir anda Adana Celal Bayar Köprüsünde olmaları, Altından geçen trenin üzerine atlayıp sadece 30 saniye sonra Adana' ya 45 dakika uzaklıktaki köyde olmaları, belemedik köprüsünden geçmeleri çok saçma
Bari Türkiye' de çektiğiniz bölümleri doğru düzgün lanse etselerdi. Neyse, beklediğime değmedi. ilk 10 dakika sonra çıkın, sonra 2. yarıya girin. biraz da orada hareket var.
myblackworldweb tarafından 04/Kas/12 18:08 tarihinde düzenlenmiştir -
dün gece izledim , final dedilerdi jamesbond için ama final olmadı 50 yılın ardından döneceğiz dediler , bu seri normalde final serisiydi , çok anlamlı tüm seriyi izleyenler içinde espriyle doluydu , çok keyifle izledim müthişti :)