02.08.2012 Pagerank Güncellemesi Başlamış Bulunmakta
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------Tam "Bu site hatalı pr 0 sitemi pr 2 gösteriyo" yazacaktım. Bi baktım sitem her yerde pr 2 gözüküyo.
Site 1.5 aylık, 0 backlink, %100 alıntı post nasıl oldu bu arkadaş? :S
-----------------------------benimde site 3 aylık.
backlink var,%100 orjinal yapmaya çalıştım. 1-2 alıntı makale var onlardada bazı değişiklikler yaptım pr0 :D
-----------------------------
Ee nasıl oldu bu o zaman:D -
The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------Tam "Bu site hatalı pr 0 sitemi pr 2 gösteriyo" yazacaktım. Bi baktım sitem her yerde pr 2 gözüküyo.
Site 1.5 aylık, 0 backlink, %100 alıntı post nasıl oldu bu arkadaş? :S
-----------------------------3 haftalık sitesi pr 4 pr 5 olan adamlar var sen neyden bahsediyosun :|
-
Pagerank devri bitti kaldırıldı diye biliyorum hatta yeni de değil baya önceden haberler çıkmıştı. ErotikPanda iyi bilir tabi ama pagerankın hiçbir önemi yok bence.
-
7 :P
-

Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 18:02'da VideoJockey tarafından düzenlendi.
-
VideoJockey bunu yazdı:

Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 18:02'da VideoJockey tarafından düzenlendi.
-----------------------------hangi siteymiş bu ?
-
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------VideoJockey bunu yazdı:

-----------------------------hangi siteymiş bu ?
facebok mu yazıp pryi sorgulattın :) -
by_Tet bunu yazdı:
-----------------------------Pagerank devri bitti kaldırıldı diye biliyorum hatta yeni de değil baya önceden haberler çıkmıştı. ErotikPanda iyi bilir tabi ama pagerankın hiçbir önemi yok bence.
-----------------------------Pr kalktı yada bitti yada önemi yok değil. Şimdi sen gidip pr 7- 8 - 9 siteden link al gör önemi varmı yokmu :D
Ama googlede bi bokluk olduğu kesin. son 2 pr güncellemesinde ve son 3 panda güncellemesinde (kasımdan beri ) google bişileri deniyor. Artık hacklink ve c/p siteler yüzünden istediğini alamayan google algoritmada çeşitli denemeler yapıyor ( mesela bu site sahibinin haberi olmadan link veriyo işte kullanılıyo uyarısı gibi ) şu anda bişiler için algoritma değişimleri pr lerde saçmalamaya sebep oluyor. r10 da okuyorum adamın 3 haftalık sitesi pr5 olurken r10 unki 3 mü 4 mü ne :)
Ama mesela bu pr güncellemesinde geçen seferki gibi yapmamış ve bol keseden dağıtmamış ve okuduğum gördüğüm kadarı ile millet ya sabit kalmış yada düşmüştür. Kısacası google bişileri yerine oturtacak ama götü başı çok dağıttı ne zaman toplayacak onu merak ediyorum.
-
google pr olayı çok değişik. 1 pr8, 2 pr6 hl eklediğim site pr5 olurken, hiçbir şey yapmayan arkadaşımın sitesi, sırf çok yüksek jenerik isme sahip olduğu için pr5 olmuştu. ilginçtir, yaşanmıştır, gerçektir.
-
eXceptioN bunu yazdı:
-----------------------------google pr olayı çok değişik. 1 pr8, 2 pr6 hl eklediğim site pr5 olurken, hiçbir şey yapmayan arkadaşımın sitesi, sırf çok yüksek jenerik isme sahip olduğu için pr5 olmuştu. ilginçtir, yaşanmıştır, gerçektir.
-----------------------------O tip ne siteler var.. yazdım ya 3 haftalık site pr 4 mü 5 mi ne olmuş peh..