@06Melihgokcek Hacked.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

kesin küçük emrahı araya soktular geri aldılar emrah twitterin % bilmem kaç ortağı 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

ahahahahahaha

öldüm lan :D

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

ah be kacırdım twitleri ama iyki sizler yazmıstınız ıyı guldum fışkiye :D 

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

herkes gibi bende merak ediyorum acaba nasıl almışlar hesabı.

brute force dediğiniz dalga ile alamazlarki güvenlik kontrolü için captcha yokmu ki :/

zalimadam tarafından 24/Haz/14 02:19 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Çalındıktan kısa bir süre sonra 48 tane şifre yenileme maili göndermişsin. Mail adresin de biz de, fazla gönderme hesabı kapattırırsın tarzında twit atmıştı.

Bu da mailin de onlarda olduklarını ve bu yol ile patlattıkları fikrini doğuruyor insana.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Pratikte öyle değil ama aslında bence hacklenen twitter hesabı için açılan davanın geçerli olmaması lazım.

Evet bir bilişm sistemine girme olayı var fakat bilişim sisteminin sahibinin melih gökçek olduğu tartışılır. Davayı sadece suçtan zarar gören açabilir. Bence dava açabilecek muhattap twitter'dır. çünkü bilişim suçunun işlendiği sunucu ve domain twittera aittir.

Bu size ait olmayan bir binanın duvarına yazı yazdı diye yazarı dava etmeye benziyor. Öyle bir durumda dava açamazdınız.

Melih gokcek sadece sitenin bir yazarıdır sahibi değildir. Sizce böle bi savunma tutarmıydı ?

hocam aynı mantıkla gidersek, çalınan kredi kartları da bankaya ait, sen sadece onu kullanıyosun. kredi kartın çalınıp alışveriş yapıldığında şikayet hakkın olmamalı o halde. sence mantıklı mı?

goo.gl/qBNZmW
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Pratikte öyle değil ama aslında bence hacklenen twitter hesabı için açılan davanın geçerli olmaması lazım.

Evet bir bilişm sistemine girme olayı var fakat bilişim sisteminin sahibinin melih gökçek olduğu tartışılır. Davayı sadece suçtan zarar gören açabilir. Bence dava açabilecek muhattap twitter'dır. çünkü bilişim suçunun işlendiği sunucu ve domain twittera aittir.

Bu size ait olmayan bir binanın duvarına yazı yazdı diye yazarı dava etmeye benziyor. Öyle bir durumda dava açamazdınız.

Melih gokcek sadece sitenin bir yazarıdır sahibi değildir. Sizce böle bi savunma tutarmıydı ?

hocam aynı mantıkla gidersek, çalınan kredi kartları da bankaya ait, sen sadece onu kullanıyosun. kredi kartın çalınıp alışveriş yapıldığında şikayet hakkın olmamalı o halde. sence mantıklı mı?

İyide kredi kartına para veriyorsun dekontu cartı curtu var , savcı belgeye bakar . Twitter hesab satmıyor hadi satıyo diyelim melih gökçeğe diceklerki dekontu göster ?

küfrederiz villalara kulübeden
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hotmail Facebook gibi servislerinde kullanıcısısın sahibi değilsin hacklendiği zaman senin hesabın hacklenmiş oluyor Facebook hotmail mi dava açıyor ? 

Ayrıca özel mesajlaşma bölümü var twitterde şahsi özel bilgilerine ulaşılmışda oluyor o sebepten 

benim tbt accountum hacklenirse sen dava açar mısın hoca :)

şaka bir yana o savunma tutmaz 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    TheAvenqer bunu yazdı

ah be kacırdım twitleri ama iyki sizler yazmıstınız ıyı guldum fışkiye :D 

evet ya şimdi gördüm bende :(

şu melih gökçek yaman adam ama. başbakan hala fuat avniyi bulamadı bak.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 12052 Toplam Mesaj: 80