0.Facebook.Com Turkcell Helal Sana
-
Arkadaşlar bugün girdim facebook'a (0.facebook.com) bir hata mesajı :
Standart veri ücretlerine tabi olabilir.Üzgünüz, 0.facebook.com yalnızca belirli cep telefonu operatörleri tarafından desteklenmektedir ve senin cep telefonu operatöründe kullanılamaz. Mobil operatörünüzle iletişime geçiyorsanız, IP adresinizin (xx.xxx.xxx.xx) desteklenmediğini söyleyin.Şuraya git: m.facebook.com (Standart veri ücretlerine tabi olabilir)Yukarda ki hata mesajı pc'den alınmıştır fakat aynı hata mesajı telefonda da çıkıyor ve TL'lerim gitti.0.facebook.com iptal mi oldu ? Yoksa bu aralar reklamı bastılar herkes girerken 1-2 gün TL'mi koparalım dediler?Nedir bu rezillik daha öncede böyle birşey yaşadım. 5-6 TL'm gitti aradım söyledim genel bir sorun var geri iade etcez dediler. Hani nerde? -
Avea kullanıyorum aynı sorun bendede var acaba windows mobile ilemi alakalı ?
-
Samsung L700 kullanıyorum hocam ben.
-
ya hocam sorma bendede arada veriyor bu hatayı.her gün 40-50 kuruşumu götürüyolar çaktırmadan
-
brK bunu yazdı:
-----------------------------
Avea kullanıyorum aynı sorun bendede var acaba windows mobile ilemi alakalı ?
----------------------------- -
Kutengri bunu yazdı:
ya hocam sorma bendede arada veriyor bu hatayı.her gün 40-50 kuruşumu götürüyolar çaktırmadan
nerelerdesın lan sen.. -
Bende vermiyor.
-
bende de oldıu dün gece 02 surlarında hatun ile mesajlaşıyordum telden bi anda bu çıktı onunki trkcell benimki vodafon demek face de sorun oluştu?
-
buralardayım arada bi uğruyorum : D
-
Kutengri bunu yazdı:
ygs&lys tantanan bitsin buluşmalara gelme mesajlara cevap verme *********.@mod sansür.
-
Smirnoff bunu yazdı:
Kutengri bunu yazdı:
ygs&lys tantanan bitsin buluşmalara gelme mesajlara cevap verme **********
-----------------------------rahat ol anlarsın halden :D