1 Adet Arena-Tr Davetiyesi
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------
9 tanede tektorrent çıktı isteyen pm.Hakkaten iyi davetiye yapmışım bu arada :)
-----------------------------tektorrent senden duydum ilk defa:Dnasıl bari iyimi sunumlar felan
-
20 tane arena-tr den davetiyem var isteyen pm atsin mail adresi ile birlikte..
-
deja-vu bunu yazdı:
yanak bunu yazdı:
9 tanede tektorrent çıktı isteyen pm.Hakkaten iyi davetiye yapmışım bu arada :)
-----------------------------tektorrent senden duydum ilk defa:Dnasıl bari iyimi sunumlar felan
-----------------------------valla hocam hiçbişey indirmeden 9 davetiye vermişler var sen anla gerisini :) belki işi düşen olur :D
-
Yeni konu açmıyım dedim eskisini hoplattım..
1 adet Arena-tr 1 adet Bittürk davetiyesi var isteyen pm atsın ama gerçekten kullanacaklar ilgilensin.Kenarda dursun diye almayın seed etmeyecekler aklının ucundan geçirmesin..
-
yanak bunu yazdı:
1 adet Arena-tr 1 adet Bittürk davetiyesi var isteyen pm atsın ama gerçekten kullanacaklar ilgilensin.Kenarda dursun diye almayın seed etmeyecekler aklının ucundan geçirmesin..
-----------------------------Aklının ucundan geçirmesin diyon da somut kanıtlar iste. Diğer sitelerden ratiosu iyi mi kötü mü ona dair kanıt iste. Ne bileyim mesela torrent programından screen iste ne kadar süre seed ettiğini görmek için. Sonra dandik kullanıcılar geliyor. Minimum seed süresini bile tamamlamıyorlar. İyice tiksiniyom türk torrent sitelerinden. Keşke yabancı sunumlar yapsalar da yabancılar gelse kalite biraz artsa.
-
Arena-TR varsa bende alabilir miyim. (:
-
diamonique bunu yazdı:
yanak bunu yazdı:
-----------------------------Aklının ucundan geçirmesin diyon da somut kanıtlar iste. Diğer sitelerden ratiosu iyi mi kötü mü ona dair kanıt iste. Ne bileyim mesela torrent programından screen iste ne kadar süre seed ettiğini görmek için. Sonra dandik kullanıcılar geliyor. Minimum seed süresini bile tamamlamıyorlar. İyice tiksiniyom türk torrent sitelerinden. Keşke yabancı sunumlar yapsalar da yabancılar gelse kalite biraz artsa.
-----------------------------Hocam doğru diyosun adama iyilik yapıyoruz 2 film indiriyor sonra ortadan kayboluyor.
1 Adet Bittürk kaldı.Eşdeğer bir torrent sitesinden ratio oranını teyit edebilene verilecektir..
-
1 Adet Arena-TR da bende var... PM den eşdeğer bir torrent sitesinden ratio oranını teyit edebilene verilecektir.
-
Hocam kaldıysa turk alabilirm :)
-
Bendede bir adet arena-tr mevcut.. isteyen pm atabilir.