1 Adet Domain + 1 Gb Linux Hosting 35 TL.
-
MustyKTE bunu yazdızone bunu yazdı
mustyKTE adamın uğraşısıydı işi oldu artık :D
yakında işi büyütüp host şirketini kurarsa şaşmayacağım.. adam memur tabi.. para ve vakitten bol ne var..para var huzur var :)
ya valla ne güzel.. gizli up
-
up
-
adam pm atıyo anlaşıyosun sora adam uçup gidiyo :)
-
cızık
-
Mustafa ve diğer müridler selam.
Dün gerçi pm'leştik ama, aklıma takıldı sorayım. Küçük bi site olacak kızımın resimleri, onun hakkında yazılar, notlar ve videoları olacak. Kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapılacak. Yani aslında basit bi aile sitesi gibi düşünülebilir. Mustafa wordpress önerdi ama aklıma takıldı dedim ya, şöyle teklifler olabilir; ya hocam bırak, adam gibi dreamweaver öğren, hatta kod yazarak kullanmayı öğren en sağlamı budur gibi.. ya da joomlayla başla hele bu işlere, ya da wordpress sana yeter ya da işte ne biliyim. fikirler iyi olacak şu anda özetle..
Belki burası çok uygun olmadı bunu yazmak için ama, nasıl olsa buraya yazanlar bu işten mutlaka anlayan adamlar. O bakımdan..
-
kazasker1 bunu yazdı
Mustafa ve diğer müridler selam.
Dün gerçi pm'leştik ama, aklıma takıldı sorayım. Küçük bi site olacak kızımın resimleri, onun hakkında yazılar, notlar ve videoları olacak. Kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapılacak. Yani aslında basit bi aile sitesi gibi düşünülebilir. Mustafa wordpress önerdi ama aklıma takıldı dedim ya, şöyle teklifler olabilir; ya hocam bırak, adam gibi dreamweaver öğren, hatta kod yazarak kullanmayı öğren en sağlamı budur gibi.. ya da joomlayla başla hele bu işlere, ya da wordpress sana yeter ya da işte ne biliyim. fikirler iyi olacak şu anda özetle..
Belki burası çok uygun olmadı bunu yazmak için ama, nasıl olsa buraya yazanlar bu işten mutlaka anlayan adamlar. O bakımdan..
Dreamweaver ile çok ugrasacaksın. En azından sayfaları çıkardın diyelim yönetim panelin zor olacak.
Wordpress le çok harika bişe çıkarabilirsin.. dün dedim ya tüyo veririm ;)
hertürlü halledersin.
sonra o varolan sitende kendi çapında düzenlemeler yaparsın bu şekilde kendine birşeyler katmış olursun.
olay kesinlikle budur.. -
İşin ucunda mustafa olunca insanın 2 kere düşünesi geliyor nedense :)
Baltalarım mustafa :D
-
casey bunu yazdı
İşin ucunda mustafa olunca insanın 2 kere düşünesi geliyor nedense :)
Baltalarım mustafa :D
vay beee, ne yamuğumuzu gördün dayı
-
-