1 Adet R10 Davetiyesi Var Bağış Karşılığı
-
THT2005 bunu yazdı
bende r10 ' a üyeyim davetiye bölümü boş .
neden ?
tahribattaki kefillik sistemi gibi. herkese aynı sayıda davetiye hakkı verilmiyor.
-
Underground bunu yazdı
isteyen olursa alperin dediği fiyattan löseve bağış yapana bende verebilirim 1 tane.
-
up
-
DJ_Alper bunu yazdı
fazla söze gerek yok hocalar biliyorsunuz bu hesaplarda asla para almam
Lösev e ister internet şubesinden isterseniz havale eft ile bağış yapıp makbuzu online bağış ile yapacaksanız ekran görüntüsünü tarafıma gönderin davetiyenizi göndereyim
Bağış yapılacak Bedel 50 TL
Abi sen davet gönder ben bağış yapayım kanka bana gönder kanka şu şöyle diye pmler atmayın biliyorsunuz şimdiye kadar yaklaşık 6 tane hesabı kan bağışı veya lösev mehmetçik vakfı gibi kurumlara bağış karşığılı verdim hiç kimseyede torpil geçmedim
Hocam o zaman bende aynı miktar ile bağış yapana 1 adet vereyim sakıncası yoksa :)
-
bugun 7 yaşındaki melis için 1 ünite kan verdim çapa'da olmaz mı
http://www.aksam.com.tr/yasam/ilik-bekleyen-minik-melisi-yasatalim/haber-252175
"tüp kan vermek lösemili çocuklara çare olacak"
dediler kan vermeye gittik siz de gidin işiniz yoksa çapa da kan merkezinden 10 dakikada verebilirsiniz.
-
bendede 3 tane tahribat davetiyesi var isteyene yollayayım :D
-
Allura bunu yazdı
bugun 7 yaşındaki melis için 1 ünite kan verdim çapa'da olmaz mı
http://www.aksam.com.tr/yasam/ilik-bekleyen-minik-melisi-yasatalim/haber-252175
"tüp kan vermek lösemili çocuklara çare olacak"
dediler kan vermeye gittik siz de gidin işiniz yoksa çapa da kan merkezinden 10 dakikada verebilirsiniz.
Hoca benim kanı 40 dakikada zor alıyorlar yav :/ akmıyor amk şeyi
--
Benim direk davetiye bölümü yok r10da :D
EDİT
Enee bende 3 tane davetiye varmış :)
Ben de 1 tanesini kan bağışı karşılığı veriyorum o zaman. TBT ve tarih yazan kağıt , ve iğneyle birlikte kolun göründüğü resmi isterim ama :)
-
DJ_Alper bunu yazdıFOXXLY bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
kapanmadımıydı la davetiyede ?
sizde kapalımı
neyse isteyen vardır diye şey ettim :)
isteyen olursa alperin dediği fiyattan löseve bağış yapana bende verebilirim 1 tane.
kanka ADAMIN DİBİSİN
CİDDİ ANLAMDA İNSANLIK VAR BURADA r10 a gerek yok oraya buraya para vermeyı bılıyoruzda buna mı vermicez