1 Adet Sms Atmak İcin Program Veya Site Lazım
-
Öncelikle her açtığım konuyu silen yönetime ve tbt deki arkadaslar merhaba.
1 adet sms atmam lazım. Sms attigim numaraya geri donulememesi icin program veya site üzerinden atmam gerekiyor. Bana yardımcı olacak arkadas varmıdır acaba.
Mod : Öncelikle her konuyu genele açıp, bizleri yorduğun için biz teşekkür ederiz.
-
hehehe mod @2 yapmış :D
-
DestinatioN bunu yazdı
hehehe mod @2 yapmış :D
:DDD
-
:D :D modlarımız ok esprirektüell midir nedir ondan işte :D
-
Öyle yapana kadar herhangi bir telefon kulübesine gidip, yerlerde bitmiş bir telefon kartı bulman lazım.
Daha sonra telefon kartları bitse bile ücretsiz 50 sms civarında sms hakları bulunuyor.
Genelde kontörü bittiği için sms göndermeden kartı atıyor çoğu.
Al onlardan birini tak kulübeye, kime ana avrat küfür etmek istiyorsan yaz gönder..
-
CEO bunu yazdı
Öyle yapana kadar herhangi bir telefon kulübesine gidip, yerlerde bitmiş bir telefon kartı bulman lazım.
Daha sonra telefon kartları bitse bile ücretsiz 50 sms civarında sms hakları bulunuyor.
Al onlardan birini tak kulübeye, kime ana avrat küfür etmek istiyorsan yaz gönder..
Hocam su an elimde kullanilmamis tturk Telekom dan aldigim kart var.. olayı bana daha aciklayici sekilde yazabilirmisin
-
Hocalar , elinde cesitli mesaj atma siteleri icin uyelii olan varsa ucreti karsiligindada mesaji benim.adima atabilir
-
ari41 bunu yazdıCEO bunu yazdı
Hocam su an elimde kullanilmamis tturk Telekom dan aldigim kart var.. olayı bana daha aciklayici sekilde yazabilirmisin
-
hacı kartı tak kulübeye. kartı okuyunca sms butonu var. zaten hepitopu 4 tuş var. smse tıkla noyu yaz mesajı yaz yolla.
-
eyvallah. denemeye gidiyorum en yakın klübe 15/20 km uzakta ama benim için çok önemli bu iş. gelince yazarım yapabilirsem
-
ari41 bunu yazdı
Öncelikle her açtığım konuyu silen yönetime ve tbt deki arkadaslar merhaba.
1 adet sms atmam lazım. Sms attigim numaraya geri donulememesi icin program veya site üzerinden atmam gerekiyor. Bana yardımcı olacak arkadas varmıdır acaba.
Mod : Öncelikle her konuyu genele açıp, bizleri yorduğun için biz teşekkür ederiz.
http://www.tahribat.com/Forum-A-Sms-1-3-Ucretsiz-Mesaj-Gonderme-197103/