folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 1 Agustosda 256 Net Hızı Ne Olacak Cevabı

1 Agustosda 256 Net Hızı Ne Olacak Cevabı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    arkadaşlar bugün telekomu aradım 1 agustosda 256 sınırsız hızı ne olacak yükseltilecekmi diye sordum adam bana hayır dedi ama 1 aylülde 1024 olacakmı 6 gb kotalı ama istege baglı olarak ama şöyleş bi durum var 6 ay boyunca 256 ücretşi yani 49 ytl verecez 6 ay boyunca 6 gb kotalı olmasına ragmen kota aşma sorunu olmatyacak yani sınırsızmıoş gibi kullnacaz 6 aydan sonra isteyen geri dönüş yapabilecekmiş valla en telekomun yalancısıyım sizede bilgi vereyim dedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanal_Zeka
    Sanal_Zeka's avatar
    Erkek
    Bana Biraz Saçma Geldi Bu. Hem 256 Mb ADSL Kalmadı ki piyasada. 256 mb olanları 512 yaptılar zaten sen nerden çıkardın bunu ben onu anlıyamadım.herneyse adamlar bunu eninde sonunda yapacaklar abicim bunun başka bi yolu yok. dünyada en pahalı ve en yavaş inetneteti biz kullanıyoruz Yabancılar El attıysa bunu yaparlar. Bakleyip görcez. Acele etmeye gerek yok Daha düne kadar Dial-up internet kullanıyoduk çıtımız çıkmıyodu hızlandırsalar diye. acele etmemek gerek

Tbt"de Konu Konu Gezip Tüm Müritlerin İmzalarını Okuma Gibi Bi Alışkanlık Kazandım :))))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    444 0 375 ara
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    abi bu 256 olayına benimde kafam takıldı.256 lar 512 oldu demişlerdi zamanında.şu an ki 256 bağlantısı olanlar ne o zaman ?

... sorcerer & musket ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sis
    Sis's avatar
    Erkek
    hocam sen 256 lar 512 oldu dedin ama benimki hala 256 (:

вιz яαкıуı ѕυѕυz ιçєηℓєя∂єηιz, ѕєν∂ιм мι тαяιн уαzαη ѕєν∂ιğιηι уαяı уσℓ∂α вıяαкмαуαη, ∂σѕтυ ιçιη ¢αηıηı νєяєηℓєя∂єηιz вιz. кιм мιуιz вιz ؟ ∂єℓιкαηℓı тüяк gєηçℓєяιуιz..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanal_Zeka
    Sanal_Zeka's avatar
    Erkek
    Size ADSL Faturası Gelmiyor mu? Bende ADSL Öğrenci tarifesinden almıştım. 256 Mb dı sonradan yükselttiler 512 oldu fiyat ise aynı.sizin ki neden öyle bilemiyorum artık :D

Tbt"de Konu Konu Gezip Tüm Müritlerin İmzalarını Okuma Gibi Bi Alışkanlık Kazandım :))))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    neyse yaw banane ( : ii kullanmalar dilerim 256 lılara : D

... sorcerer & musket ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek
    256 mb olanlar geçen yaz öğrenci öğretmen kampanyasından kayıt olanlar ark.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Boşa kafa yormayın adamların taktığı yok.Az dilekçe şikayet vs olayları olmadı..Onlar ayarlıyor işleri walla ben çok şikayetçi değilim TTNet işinden..Başkalarıyla kıyaslamayın be abcm.Dünyanın en pahalı benzini,en pahalı 2.Elektriği alışın artık a.q O kadar rekorun üzerine İnternet de eklenmezse yanlış olur zaten..Yalnız bir zamanlar Enflasyonda da dünya rekoru bizdeydi onu nasıl kaptırdık hala anlamadım a.q arada kaynadı herhalde :S
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sis
    Sis's avatar
    Erkek
    yhok hocam ya birinin accotunu calıcam zaten 1024 az kaldı 256 çileden çıkartıyor beni :D

вιz яαкıуı ѕυѕυz ιçєηℓєя∂єηιz, ѕєν∂ιм мι тαяιн уαzαη ѕєν∂ιğιηι уαяı уσℓ∂α вıяαкмαуαη, ∂σѕтυ ιçιη ¢αηıηı νєяєηℓєя∂єηιz вιz. кιм мιуιz вιz ؟ ∂єℓιкαηℓı тüяк gєηçℓєяιуιz..!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanal_Zeka
    Sanal_Zeka's avatar
    Erkek
    :D hehe alıştık zaten a.q Osmalılıyız biz sömürülsekte sömürsekte ses çıkmaz bizden asla.

Toplam Hit: 3022 Toplam Mesaj: 21