1 Aylık 3G Modem-Vınn, Jet Vs.?
-
hocalar 1 hafta-10 günlük bi gezim var ve gidecegim yerde net yok. benimde kesinlikle nette olmam gerek o tarihlerde.
1 aylık falan vınn jet vs kullanabilirmiyim? en kısa ne kadar sürelik?turkcel avea vs sitelerine baktım kullanıcı sözleşmelerini okumaktan sıkıldım "iş bu sözleşmenin..." diye cümleler baydı.
kısacası max 1 aylıgına ne gibi bi çözüm önerirsiniz?
-
avea al 40 lira gibi bir tutar ödersin
-
birinden rica et olmadı sor parasıyla kirala falan, yoksa taahhütle veriyorlar o meretleri.
-
afrasiab bunu yazdı:
-----------------------------
hocam sadece 1 aylık alabilirmiyim ki?3-5 aylık taahhüt yaptırmıyolarsa o fiyat süper.
VBDream; keske tanıdıgım olsa hocam : ) tel bayilerinden sorayımm belki kiralayan olur -
vodafone?
-
1 aylık taahütsüz turkcel vınn + 4 gb lık internet 100 kusür lira diye biliyorum :|
-
S-E-R-H-A-T bunu yazdı:
afrasiab bunu yazdı:
hocam sadece 1 aylık alabilirmiyim ki?3-5 aylık taahhüt yaptırmıyolarsa o fiyat süper.
VBDream; keske tanıdıgım olsa hocam : ) tel bayilerinden sorayımm belki kiralayan olur
-----------------------------modem hariç alırsın :)
-
vodafone ve avea ya bi daha baktım. aylık 9 tl falan diyorlar 1 gb . aşarsa da kotayı otomatik 29 tl oluyormuş.
bi de 40 lira civarı modem alsak etti sana 50-80 arası bişey
hesap dogrumudur hocam bilenler edenler? : )
daha uygun bi hesap varsa süper olur : )
-
istanbuldaysan elden vereyim turkcell vınn al kullan lhtiyacin oldugu kadar.ucrete gerek yok
-
pillibebek bunu yazdı:
istanbuldaysan elden vereyim turkcell vınn al kullan lhtiyacin oldugu kadar.ucrete gerek yok
-----------------------------bi de eski tahribat ruhu yok diyorlar :)
-
pillibebek bunu yazdı:
-----------------------------hocam kralsın, söylemen yeter. izmirde malesef, çok saolasın