1 Aylık Bloğum İçin İstatistiklerim Nasıl?
-

Adres: ErcanSahin.Net
Açılış Tarihi: 24.04.2010
Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim arkadaşlar...
-
hoca nasıl yapıyonuz şunu sevabına bi söylesenize -.-
-
hitler organikmi?
-
helal sana başka sitelerin falan varda kendine linkmi verdin naptın nedir bu işin sırrı?-
-
hocam blogta konulara açtığım anahtar gelimeler dikkat edersen sitede görükmüyor. ama bir konunun içinde kaynağı görüntülersen meta da anahtar kelimeleri görürsün.
ayrıca o hitlerin çoğu arama motorlarından geldi.
yani bir hile karışmadı. Tamamen legal hitler. :)hitler organik
edit:
ayrıca ercan şahin yazılınca ünlü bir sanatçı olduğu halde ilk sıradayım.
ehh bizimde ismimiz kendi çapımızda duyuluyor ... Özellikle didim konserimizde. ;)
-
valla tebrik ederim özgün içerik sanırım ondan böyle hit almışsın ama gayet iyi.
-
hit bence çok iyi 1 aylık bir site için ama hitlerde düşüşler yaşayabilirsin ve bu normal google hitleri bir zaman çok getiriyor daha sonra düşebiliyor.
-
hocam açıkçası analytics ten başkasına güvenme.Fakat kaliteli kaynaksa site hitleri iyi..
artizlik yapmak için açmadıysan -> gayet güzel hitin var.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
hocam açıkçası analytics ten başkasına güvenme.Fakat kaliteli kaynaksa site hitleri iyi..
artizlik yapmak için açmadıysan -> gayet güzel hitin var.
-----------------------------artiz mi artiz ne arar la tbt de :) (Espriyi anladın umarım ;))
hocam sadece yorumları duymak için açtım tbt ye. Sayaç : sayyac.com hocam
-
İyi bir yükseliş tebrikler içeriği bozmadan devam :) (biraz sidik yarıştıralım) benim blog daha bir ayını doldurmamasına rağmen senden önde buna ne diyeceksin :D
-
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------
İyi bir yükseliş tebrikler içeriği bozmadan devam :) (biraz sidik yarıştıralım) benim blog daha bir ayını doldurmamasına rağmen senden önde buna ne diyeceksin :D
-----------------------------domainden kazanıyorsun derim :)