folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 1 Den Fazla Msn Adresi Nasıl Çalıştırılıyordu?

1 Den Fazla Msn Adresi Nasıl Çalıştırılıyordu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ilk öncelikle geçmiş kurban bayramınızı kutlarım arkadaşlar.

bi program vardı tiger diye bir msn den birden çok adres aça biliyorsun forumlarda aradım bulamadım bi el atarsanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler kolay gele

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

http://rapidshare.de/files/2324107/Birden_Fazla_Msn_Acma.rar.html

al bısuru msn ac :)))

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    tiger varsa tiger alayım en son bilmediğim program tavsiyesini kabul ettiğimde windows çöktüde:D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

hoca bende bu programı kullanıyorum bısıı olacagını sanmıyorum benımkı daha cokmedı bu 1

2. ıse sen forumu ıyı gezmemıssın cunku msn ıle ılgılı bı suru program var  forumda

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ilker baba bu nasıl çalışıyo zımbırtı

kuramadım gelen küçük pencerede ne ediyom nasıl çalışıyo kısaca yazı ver bi zahmet

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ekoroman
    ekoroman's avatar
    Erkek
    bende bu programı kullanıyorum sağlam merak etme sen ilk 2 seçeneği seç yeter grisini yapmana gerek yok hatta sen birincisine allow de sonra patch de yeter

Ben sana paralel sen bana paralel, paralel paralel paralelli, terelel terelel terelelli..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

hocam msn lerın hepsını kapat soora 1.scenegın sağdakını ısaretlıyon  gerısını soldakılerın hepsını ısaretle

ama msn nı ve baslat cubugun orada senın msn nın kapalı olduguna dair bı bımge var onuda kapat

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    succesfully pached yazıyo kurmuyo zımbırtı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    hoca bak ılkını allow gerısını visible yap soora patch e bas acmaya basla

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    olmuyo a.q 10 dk önce format attım akafam kızacak yine format atacam başka program yokmu yaa

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    yaa başka programyokmu arkadaşlar ya bu forumdaki arama şeyi niye şey etmiyo?

Toplam Hit: 2125 Toplam Mesaj: 15