1 Film 1 Lira
-
Kyle xy 2. ve 3. sezonu varsa satın alırım hacım. +5 lira kargo bedeli öderim fazla çıkmaz :S
-
Reksona bunu yazdı:
-----------------------------
Kazık dikmeyin adamın Dükkanın önüne almak istemeyen almaz bide Family Guy varmı dizi varsa kaç sezonu var?
-----------------------------bütün sezonlar var hocam.
@HaYVaN
toplam 10TL oluyor. Kargo ücreti ne kadar bilemiyorum hocam. Ankara'dan yolluyorum.
-
Tamam hacım pm atıyorum. Hatta hayvan@tahribat.com'u ekle msn id'in varsa bi anlaşalım.
-
Beyler istanbuldayım DVDFilm + COver 1,5 TL Arşiv güncel..
DVD oyun PS 2 oyun Da bulunmaktadır Dizi Klip isterseniz var animasyonda var + Olarak Divx film 1 liradan değmez DVD filmin tanesi 1,5 Lira cover + poşet cabası : )
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------baris_ekin bunu yazdı:
Konuyu baltalamak gibi olmasın ama bende yakında dizi satışına başlayacam makul fiyata.Misal ; Chuck bütün bölümler 2 dvd 3,75 lira gibi birşey olacak ;)
-----------------------------bırak baltalamayı konunun anasına balta ile tecavüz etmişsin :|
-----------------------------kusura bakmayın hocam isterseniz mesajı editleyebilirim :P
-
Hocam bu kadar film indirme siteleri, forumları mevcut.
Kotalı arkadaşlar açısından iyi ama şu zamanlarda kotalı insan pek bulunduğunu sanmıyorum hayırlı işler..
-
Gittigidiyordan sat sen onları daha karlı çıkarsın :) Korsan murid seni :D
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------yasin_55 bunu yazdı:
HD film satan yok mu ?
-----------------------------hacı 300gblık arşiv var hd film bende..dilersen dvd başına 3 ytlden dolduraım ama o da 4-5 dvd alcaksan yoksa değmez o kadar paraya ;)
edit: her dvd 3 film alır.
-----------------------------hacı bu 720p mi oluyo???