1 Fotoğraf Bin Kelimeye Bedeldir Ama Bunlar Dünyaya
-
keşke gerçekten soylarını kırsaymışız. Yazık bize.
Şimdi dinime küfreden müslüman olsa durumuna benzer bir dönem yaşıyoruz. Tarihleri kara lekelerle kaplı fransızı, yunanı, ingilizi bir olmuş ermeni soykırımı diyor bana
-
allah belalarını versin.
-
bir çocuk bir büyüğe tokat attığında nasıl bir durumsa şuan türkiyenin diğer küffar devletler yanındaki durumuda budur.herşey ortada olmasına rağmen yinede birşey yapılamıyorsa biz sizi yönetecez diyenlere canınız cehenneme demekten başka bir sözümüz kalmıyor.......
-
tarih tekerrür edecek ....
-
YA BEYLER KAFAM ŞİMDİ DANK ETTİ.
MADEM BİZİM SEÇTİĞİMİZ BU ÖKÜZLER SİYASET YAPMAYI BİLMİYO MEMLEKETİ BU HALLERE DÜŞÜRÜYO O ZAMAN TEK ÇÖZÜMÜ VAR O DA BİZLERE DAHA FAZLA İŞ DÜŞÜYOR...
BEYLER ŞÖYLE BİRŞEY YAPSAK NASIL OLUR BU VE DAHA ÇOK FOTOĞRAFI/BELGEYİ İNTERNET SİTESİ KURUP YA DA SİTE KURMADAN Bİ E-POSTA HALİNE GETİRİP BÜYÜK SİTELERİN (MESELA HOTMAİL,YAHOO...) KULLANICILARINA SÜREKLİ BU E-POSTALARI GÖNDERSEK DE EN AZINDAN YABANCILARIN ÜLKEMİZE BAKIŞ AÇISINI AZ DA OLSA DEĞİŞTİRİR...
BURDAN KÜFÜR ETMENİN VE SAHİP OLDUĞUMUZ SİYASETÇİLERİN Bİ BOKA YARAYACAĞI YOK BARİ BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM DA BU MEMLEKET İÇİN AZ DA OLSA EMEĞİMİZ GEÇSİN...
BU PİSLİK ERMENİLER HER FIRSATTA BİZİ KARALAYIP DURUYOR AZ ÖNCE Bİ ARKADAŞIN DA DEDİĞİ GİBİ MEMLEKETİN HALİ KÜÇÜK BİR ÇOCUKTAN DAYAK YEMİŞ BİR ADAM GİBİ HADİ GENÇLER Bİ ÇÖZÜM BULALIM BARİ MEMLEKETE SEÇTİKLERİMİZDEN MEDET UMACAĞIMIZA KENDİMİZ YAPALIM BU İŞİ
-
Oy ki ne oy içim yandı yahu, insanlara ne oluyor diye düşünmeden edemiyorum, Sagopa Kardeşimede katılıyorum oyularak öldürülen adam, benide berbat etti yahu, hadi ölüreceksin e adam gibi öldür bari, kafasına sık, ne biliyim, bir anda havaya uçur bitir işini, ne adama işkence edersin zaten öldüreceksin bre şerefsiz kancık of of yine azdım haaaaa sinirlendim.
-
Beni en çok üzende bu zor şartlarda kazandığımız vatanın özelliştirme sebebiyle tek tek elin gavurlarına satılması ve satan kişinin şimdi birde Atamın makamına (köşke) çıkıcak olması.. :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
-
Bakın arkadaşlar bana kızacaksınız biliyorum Ama ermenilere cidden Kötü davranmışız ama neden
Çünkü adamlar dış kuvetler ülkemizi işgal ettiği zaman onlarla iş birlgi yapmış
Bu fotoğrafda gördüklerinizi yapmış, Savaş sırasında tefecilik yapmış Her bi boku yemişler O Gün gelip Cumhuriyeti ilan ettiğimizde ise Onlardan öcümüzü fazlaca almışız. Yabancı ülkelere zamanında yardım eden ermenilere tabiki arka çıkacaklaronların işi o götlük ama bize yapılan ı görmezler
-
Bu Konu hakkinda ne denilebilir ki :S Bir insanin yapabilecegi turden deil bunlar. Artik hangi sifat Yakistirilir Ordasi'da tartisilir !
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Bakın arkadaşlar bana kızacaksınız biliyorum Ama ermenilere cidden Kötü davranmışız ama neden
Çünkü adamlar dış kuvetler ülkemizi işgal ettiği zaman onlarla iş birlgi yapmış
Bu fotoğrafda gördüklerinizi yapmış, Savaş sırasında tefecilik yapmış Her bi boku yemişler O Gün gelip Cumhuriyeti ilan ettiğimizde ise Onlardan öcümüzü fazlaca almışız. Yabancı ülkelere zamanında yardım eden ermenilere tabiki arka çıkacaklaronların işi o götlük ama bize yapılan ı görmezler
-----------------------------Başka ne yapacaktık başımızın üstünde yeriniz mi var deseydik?