folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 1 Fotoğraf Bin Kelimeye Bedeldir Ama Bunlar Dünyaya

1 Fotoğraf Bin Kelimeye Bedeldir Ama Bunlar Dünyaya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

keşke gerçekten soylarını kırsaymışız. Yazık bize.

Şimdi dinime küfreden müslüman olsa durumuna benzer bir dönem yaşıyoruz. Tarihleri kara lekelerle kaplı fransızı, yunanı, ingilizi bir olmuş ermeni soykırımı diyor bana

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek

allah belalarını versin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mali
    Mali's avatar
    Erkek
    bir çocuk bir büyüğe tokat attığında nasıl bir durumsa şuan türkiyenin diğer küffar devletler yanındaki durumuda budur.herşey ortada olmasına rağmen yinede birşey yapılamıyorsa biz sizi yönetecez diyenlere canınız cehenneme demekten başka bir sözümüz kalmıyor.......

Akilli olanlar sebepler konusunda tartışırlar. Ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    tarih tekerrür edecek ....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

YA BEYLER KAFAM ŞİMDİ DANK ETTİ.

MADEM BİZİM SEÇTİĞİMİZ BU ÖKÜZLER SİYASET YAPMAYI BİLMİYO MEMLEKETİ BU HALLERE DÜŞÜRÜYO O ZAMAN TEK ÇÖZÜMÜ VAR O DA BİZLERE DAHA FAZLA İŞ DÜŞÜYOR...

BEYLER ŞÖYLE BİRŞEY YAPSAK NASIL OLUR BU VE DAHA ÇOK FOTOĞRAFI/BELGEYİ İNTERNET SİTESİ KURUP  YA DA SİTE KURMADAN Bİ E-POSTA HALİNE GETİRİP BÜYÜK SİTELERİN  (MESELA HOTMAİL,YAHOO...) KULLANICILARINA SÜREKLİ BU E-POSTALARI GÖNDERSEK DE EN AZINDAN YABANCILARIN ÜLKEMİZE BAKIŞ AÇISINI AZ DA OLSA DEĞİŞTİRİR...

BURDAN KÜFÜR ETMENİN VE SAHİP OLDUĞUMUZ SİYASETÇİLERİN Bİ BOKA YARAYACAĞI YOK BARİ BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM DA BU MEMLEKET İÇİN AZ DA OLSA EMEĞİMİZ GEÇSİN...

BU PİSLİK ERMENİLER HER FIRSATTA BİZİ KARALAYIP DURUYOR AZ ÖNCE Bİ ARKADAŞIN DA DEDİĞİ GİBİ MEMLEKETİN HALİ KÜÇÜK BİR ÇOCUKTAN DAYAK YEMİŞ BİR ADAM GİBİ HADİ GENÇLER Bİ ÇÖZÜM BULALIM BARİ MEMLEKETE SEÇTİKLERİMİZDEN MEDET UMACAĞIMIZA KENDİMİZ YAPALIM BU İŞİ

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Oy ki ne oy içim yandı yahu, insanlara ne oluyor diye düşünmeden edemiyorum, Sagopa Kardeşimede katılıyorum oyularak öldürülen adam, benide berbat etti yahu, hadi ölüreceksin e adam gibi öldür bari, kafasına sık, ne biliyim, bir anda havaya uçur bitir işini, ne adama işkence edersin zaten öldüreceksin bre şerefsiz kancık of of yine azdım haaaaa sinirlendim.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Beni en çok üzende bu zor şartlarda kazandığımız vatanın özelliştirme sebebiyle tek tek elin gavurlarına satılması ve satan kişinin şimdi birde Atamın makamına (köşke) çıkıcak olması.. :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Bakın arkadaşlar bana kızacaksınız biliyorum Ama ermenilere cidden Kötü davranmışız ama neden

Çünkü adamlar dış kuvetler ülkemizi işgal ettiği zaman onlarla iş birlgi yapmış

Bu fotoğrafda gördüklerinizi yapmış, Savaş sırasında tefecilik yapmış Her bi boku yemişler O Gün gelip Cumhuriyeti ilan ettiğimizde ise Onlardan öcümüzü fazlaca almışız. Yabancı ülkelere zamanında yardım  eden ermenilere tabiki arka çıkacaklaronların işi o götlük ama bize yapılan ı görmezler

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wagman
    wagman's avatar
    Erkek
    Bu Konu hakkinda ne denilebilir ki :S Bir insanin yapabilecegi turden deil bunlar. Artik hangi sifat Yakistirilir Ordasi'da tartisilir !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

Bakın arkadaşlar bana kızacaksınız biliyorum Ama ermenilere cidden Kötü davranmışız ama neden

Çünkü adamlar dış kuvetler ülkemizi işgal ettiği zaman onlarla iş birlgi yapmış

Bu fotoğrafda gördüklerinizi yapmış, Savaş sırasında tefecilik yapmış Her bi boku yemişler O Gün gelip Cumhuriyeti ilan ettiğimizde ise Onlardan öcümüzü fazlaca almışız. Yabancı ülkelere zamanında yardım  eden ermenilere tabiki arka çıkacaklaronların işi o götlük ama bize yapılan ı görmezler

-----------------------------

Başka ne yapacaktık başımızın üstünde yeriniz mi var deseydik?

Hoop.
Toplam Hit: 4213 Toplam Mesaj: 23