1. Geleneksel Amasya Tahribat.Com Buluşması
-
uzun zamandır samsundaki ve merzifondaki müridlerle beraber planlıyoduk bi amasya buluşması yapalım dedik.kalabalık olursak güzel bi muhabbet yaparız...gelmek isteyenler yazsın bi organizasyon yapalım beyler... mangal,rakı vs. ii eğleniriz.
-
24 ağustos pazar günü yapılacak buluşma. Saat kaçta olduğu belli değil sabahtan gelin işte.
gelenler:
1 ManiakRhifat
2 azizsenel55
3 _E_O_R_
4 tacir
5 Sil_Bastan (juba)
-
tüm resimler http://picasaweb.google.com.tr/kaptan5560/AmasyaResimleri
buda özetliyo buluşmayı
edit:buda benim telefondan trende gelirken çektiydim

-
amasyaya 2004 yazında geldım o sehır kadar baska hosuma gıden bır sehır daha hatırlamıyorum keske tekrar gelebılsem.
-
1. Geleneksel ?? Anlatım bozukluğu..
Beni de yaz gelebilirim, kesin değil yalnız
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------1. Geleneksel ?? Anlatım bozukluğu..
-----------------------------alp samsunca gitmeyi düşünüyoduk tacir juba ben falan ne dersin amasya ekibi samsuna geldiler bizde amsyaya çıkartma yapalım :D
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------
amasyaya 2004 yazında geldım o sehır kadar baska hosuma gıden bır sehır daha hatırlamıyorum keske tekrar gelebılsem.
-----------------------------hacı atla gel otobuse 8 saatlik yol konyadan :) şaka bi yana gelirsen çok eğleniriz gezi yolu filan yaptılar şimdi ırmak kenarına heykel meykel diktiler
-
ManiakRhifat bunu yazdı:
-----------------------------cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------hacı atla gel otobuse 8 saatlik yol konyadan :) şaka bi yana gelirsen çok eğleniriz gezi yolu filan yaptılar şimdi ırmak kenarına heykel meykel diktiler
-----------------------------varya acayıp ısterım ama ekımın 30 undan once kılımı kıpırdatama. Kral mezarlarına aksam cıkmıstım harıka bır goruntuydu hala aklımda
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------ManiakRhifat bunu yazdı:
-----------------------------cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------varya acayıp ısterım ama ekımın 30 undan once kılımı kıpırdatama. Kral mezarlarına aksam cıkmıstım harıka bır goruntuydu hala aklımda
-----------------------------tmm hacı şubata doğru tekrar bir şeyler yaparız senin için
-
azizsenel55 bunu yazdı:
alp bunu yazdı:
-----------------------------alp samsunca gitmeyi düşünüyoduk tacir juba ben falan ne dersin amasya ekibi samsuna geldiler bizde amsyaya çıkartma yapalım :D
hacı üni işi çıktı ya onunla uğraşacaz zaman olur mu bilmiyorum.. Dertler, işler güçler bitmiyo ki dünya üzerinde boş zaman bulamaz olduk :D -
alp bunu yazdı:
azizsenel55 bunu yazdı:
alp bunu yazdı:
hacı üni işi çıktı ya onunla uğraşacaz zaman olur mu bilmiyorum.. Dertler, işler güçler bitmiyo ki dünya üzerinde boş zaman bulamaz olduk :D
-----------------------------alp herkesin çıktı ben gidiyom diğer eor gidiyo murat gidio anşlıcan herkessin işivar bulkuşmayıda ona göre yapcaz
bu arada nere çıktı okul