folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 1. Geleneksel Redbull Flugtag

1. Geleneksel Redbull Flugtag

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

İnsanın içindeki uçma hayalini kendi özgün fikirleriyle gerçekleştirmeye yönelik düzenlenen flugtag yarışması, Türkiye'de ilk kez yapılacak.

1991 yılından beri dünyanın pek çok şehrinde düzenlenen yarışma, bu yıl mayıs ayında Caddebostan sahilinde gerçekleştirilecek. Her takım kendi yaptıkları hava araçlarıyla 6 metre yükseklikten uçtuktan sonra denize çakılmayı göze alıyor.

Kısa süre de olsa gökyüzüne havalanmak isteyen insanların, kendi özgün fikirleriyle yaptıkları garip görünüşlü araçlar, bu yıl ilk kez Caddebostan sahilinde yarışacak. Enerji içeceği Red Bull'un düzenlediği 1. İstanbul Flugtag Yarışması için özgün fikirlerin açığa çıkması planlanıyor. Dünyanın her yerinde büyük izleyici kitlelerinin heyecanla izlediği yarışmada 4 kişilik takımlar kendi imkânlarıyla bir hava aracı yapıyor. Gündelik hayatta kullanılan motorsuz kara araçlarında yapılan değişikliklerle meydana getirilen hava araçları görüntüleriyle dikkat çekiyor. Kimi yarışmacılar bisikletlerine plaj şemsiyesi bağlarken, kimi de küçük el arabalarını kartondan bir boeinge çeviriyor. Motorsuz olan ve insan gücüyle hareket eden araçlar, Caddebostan'da kurulacak iskeleden havalanıp 6 metre uçarak yarışmaya katılacak. Biri pilot 4 kişilik takımların mücadele ettiği yarışma, denizde son buluyor. Pilot zorunlu olarak denize düşerken, diğer takım oyuncuları da denize düşmekte serbest bırakılıyor.

Leonardo da Vinci'nin teorilerini resmettiği çizimleri hatırlatan hava araçları daha çok uçan bisikletleri andırırken havada en çok kalan araçlar dereceye giriyor. İnsanın havalanması için yol arayışının ürünü olan ilk planörleri yapan George Cayley'i hatırlatan araçların denize çakılması, eğlenceyi artırıyor.

Güzel hoş ta, bu eğlenceli etkinlik hangi kanalda yayınlanacak bilgisi olan var mı? 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek

hem birinci hem geleneksel :D

baya iddalı bişeye benziyo 

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

caddebostandaymış hangi tv olduğunu bilmiyorum trt olabilir : > http://www.redbullflugtag.com.tr/

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    ben ordayim isteyen arasin :D

Nerede o eski günler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    Bu yarışma yurtdışında da düzenleniyormuş.O yüzde geleneksel ibaresini eklemişler sanırım.Çok eğlenceli birşeye benziyor,keşke izleyebilseydik..

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

kanal d'de gördüm bende reklamlarınıda baktım yayın akışında yok ölee bişi :))

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek

reklamları hep showda geçiyo ama gösterirler mi bilmem

bide yakında ntv marstan canlı yayın yapacak kaçırmayın bence.. marsa inen bi uzay aracı yani 20 dk fln inişten itibaen webcam aççaklarmış 

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

ne reklamlarda ne de sitesinde GELENEKSEL yazmıor :D  anüsten element uydurmussun hacı :D

bu arada yiğit arayabilirim seni :B  

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    Yuh reklamlarda geleneksel diyodu :D Allah Allah ben mi yanlış anladım ama olamaz ki yav? :|

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    kanal d de galiba 1 gibi.
Toplam Hit: 2781 Toplam Mesaj: 12