1 Günde Adsense..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    ben çok denedim hepside içerik nedeniyle red edilidi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ben zamanında adsense açtım knight online ile ilgil iforum um vardı 1 haftada (daha yeni kurulmuş olmasına ramen  ) 6dolar 

geliyordu şimdi deo civarlarda kaldı çünki forumu kapatmak zorunda kaldık 1 haftada 6 dolar alabiliyorsam o az hitle ben bu hiti 100katına bile çıkartırım ancak

sonradan ban yemeyeceğim kesin deil tabi  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

Tmm  domain alıp çeviri yaptırana kadar uğraşacağına ödemesiydi zart zurt uğraşıp stres yapcağına,kendini kodlamaya versen ..?

Veya en basitinden mybb tema yapsam tanesi liradan satsan ..?   :) Madem bu kadar uğraşmayı göze aldın git postçuluk yap :) 1k konu 50 lira..

Arkadaşlar Adsense boş iştir,Para kazanılır ama adsense vereceğin emeği başka bir işe ver hem bir bilgin olsun hemde daha rahat ve keyifli kazan paranı..

Konumu silenlere inat kürdüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    hey gidi hey =) adsense hea  =)  bu mesajı yazdıgım pc yi onlarca siteyi ayık sunucu ücretlerinin sponsoru  : ) askere gitmesydim arabada alırdım :D

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

adsense boş iş mi ? : ) kullanmayı bilirsen öyle güzel ki aylık ek bi gelir ne güzel.. benim aylık 300 dolar falan geliyor..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    MinervaL bunu yazdı:
    -----------------------------

Tmm domain alıp çeviri yaptırana kadar uğraşacağına ödemesiydi zart zurt uğraşıp stres yapcağına,kendini kodlamaya versen ..?

Veya en basitinden mybb tema yapsam tanesi liradan satsan ..? :) Madem bu kadar uğraşmayı göze aldın git postçuluk yap :) 1k konu 50 lira..

Arkadaşlar Adsense boş iştir,Para kazanılır ama adsense vereceğin emeği başka bir işe ver hem bir bilgin olsun hemde daha rahat ve keyifli kazan paranı..

adsense kasma mybb tema yap sat. yok artık :D

proje bulamıyoruz hocam. yazılımda sorun yok. adam gibi tutucak bi proje olsa şimdi başlıcam yazmaya da yok :|

gelmiyo aklımıza bişey :| 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    Fikret bunu yazdı:
    MinervaL bunu yazdı:

Tmm domain alıp çeviri yaptırana kadar uğraşacağına ödemesiydi zart zurt uğraşıp stres yapcağına,kendini kodlamaya versen ..?

Veya en basitinden mybb tema yapsam tanesi liradan satsan ..? :) Madem bu kadar uğraşmayı göze aldın git postçuluk yap :) 1k konu 50 lira..

proje bulamıyoruz hocam. yazılımda sorun yok. adam gibi tutucak bi proje olsa şimdi başlıcam yazmaya da yok :|

benim bi projem vardı adama ne kadar yazarsın dedim 1500 $ dedi yarım saat kfr ettim saana sylim belki bi boka yarar :D 

Konumu silenlere inat kürdüm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    MinervaL bunu yazdı:
    Fikret bunu yazdı:
    MinervaL bunu yazdı:

benim bi projem vardı adama ne kadar yazarsın dedim 1500 $ dedi yarım saat kfr ettim saana sylim belki bi boka yarar :D

pm den pasla$alım :D 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 4103 Toplam Mesaj: 29