1 Günde Adsense..
-
ben çok denedim hepside içerik nedeniyle red edilidi
-
ben zamanında adsense açtım knight online ile ilgil iforum um vardı 1 haftada (daha yeni kurulmuş olmasına ramen ) 6dolar
geliyordu şimdi deo civarlarda kaldı çünki forumu kapatmak zorunda kaldık 1 haftada 6 dolar alabiliyorsam o az hitle ben bu hiti 100katına bile çıkartırım ancak
sonradan ban yemeyeceğim kesin deil tabi
-
Tmm domain alıp çeviri yaptırana kadar uğraşacağına ödemesiydi zart zurt uğraşıp stres yapcağına,kendini kodlamaya versen ..?
Veya en basitinden mybb tema yapsam tanesi liradan satsan ..? :) Madem bu kadar uğraşmayı göze aldın git postçuluk yap :) 1k konu 50 lira..
Arkadaşlar Adsense boş iştir,Para kazanılır ama adsense vereceğin emeği başka bir işe ver hem bir bilgin olsun hemde daha rahat ve keyifli kazan paranı..
-
hey gidi hey =) adsense hea =) bu mesajı yazdıgım pc yi onlarca siteyi ayık sunucu ücretlerinin sponsoru : ) askere gitmesydim arabada alırdım :D
-
adsense boş iş mi ? : ) kullanmayı bilirsen öyle güzel ki aylık ek bi gelir ne güzel.. benim aylık 300 dolar falan geliyor..
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------Tmm domain alıp çeviri yaptırana kadar uğraşacağına ödemesiydi zart zurt uğraşıp stres yapcağına,kendini kodlamaya versen ..?
Veya en basitinden mybb tema yapsam tanesi liradan satsan ..? :) Madem bu kadar uğraşmayı göze aldın git postçuluk yap :) 1k konu 50 lira..
Arkadaşlar Adsense boş iştir,Para kazanılır ama adsense vereceğin emeği başka bir işe ver hem bir bilgin olsun hemde daha rahat ve keyifli kazan paranı..
-----------------------------
adsense kasma mybb tema yap sat. yok artık :D
proje bulamıyoruz hocam. yazılımda sorun yok. adam gibi tutucak bi proje olsa şimdi başlıcam yazmaya da yok :|
gelmiyo aklımıza bişey :|
-
Fikret bunu yazdı:
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------Tmm domain alıp çeviri yaptırana kadar uğraşacağına ödemesiydi zart zurt uğraşıp stres yapcağına,kendini kodlamaya versen ..?
proje bulamıyoruz hocam. yazılımda sorun yok. adam gibi tutucak bi proje olsa şimdi başlıcam yazmaya da yok :|
-----------------------------benim bi projem vardı adama ne kadar yazarsın dedim 1500 $ dedi yarım saat kfr ettim saana sylim belki bi boka yarar :D
-
MinervaL bunu yazdı:
Fikret bunu yazdı:
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------benim bi projem vardı adama ne kadar yazarsın dedim 1500 $ dedi yarım saat kfr ettim saana sylim belki bi boka yarar :D
pm den pasla$alım :D