1 Gününüzü Nasıl Bitiriyorsunuz.
-
Beyler , Bayanlar...
1 gününüzü nasıl bitiriyorsunuz. Hergün aynı şeylerimi yapıyorsunuz , yoksa farklı şeylerlemi uğraşıyorsunuz.. monoton bir hayatmı , sosyal bir hayatmı yaşıyorsunuz..yaptığınız işi seviyormusunuz.
Mesala ben sabah 7 de işe gidiyorum aksam 6 da dönüyorum eve , 2 saat cocukla oynuyorum sonra yemek tv derken saat 11 oluyor yat uyu sabah kalk yine aynı baştan.
tek 1 pazarım var. oda malum bir yere gittin gittin gitmedin aksama kadar yatıyorum evde uyumaktan gözlerim şişiyor.
-
Hocam eger maaşlı bir işte çalışıyorsan standart 8.30-5,45 bizim mesai saatleri.
Aynen eve gel duşa gir yemek ye az uzan kendini topla biraz tv seyret saat 11 sonra yat uyu.
Hafta sonu insan ikilemde kalıyor evde yatıp uyim dinlenim mi diyorsun yoksa dısarda gezeyimmi. Oda garip bişey anlıcan.
Yani herkeste aynıdır freelance calışanlar ve kendi işi olanlar hariç.
-
sabah 8de ıse gıdıyorum aksam 6ya kadar sigortacıdayım ordan cıkıyorum 6.30da dıger işe gıdıyorum 10.30a kadarda magzacılık yapıyorum haftada bırgun ıznım varoda oglene kadar yatıp lol atmak ve sözlumle takılmakla gecıyor kafamı kasıycak vaktım yok
-
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı
Evli mutlu çocuklusun ama hayatın böyle...
Sırrını bizede ver hacımmm.
-
Hafta içi
iş ev pc yatak
hafta sonu değişiyor
-
Bu muhabbet için "Lift" diye bir uygulama var tavsiye ederim, küçük adımlarla birşeyleri başarmanıza yardımcı oluyor.
-
beyler
istanbuldakiler için söylüyorum..
gelin her beraber bisiklet sürelim..
şu bisiklet denen zıkkım vallahi sinir strese çok iyi geliyor..
ben çok sinirlendiğimde bisiklete biniyorum hımına kodumun diye diye asılıyorum pedallara bisikletin canı mı var a.q :D
yorulunca yavaştan kendime geliyorum..hem yoruluyorsun hem etrafa bakıyorsun falan zaman geçiyor.. faydasını göreceksiniz..
şimdi dandik dündük bisikleti olanların aklında şöyle bi algı oluşabiliyor. ya şimdi herkes entel dantel bisikletleri güzeldir
pahalıdır ezik gibi kalmayayım falan lan yok yok.. gel a.q zaten yola değilde bisikletine bakarak sürse yolda geberir gider :D -
A_REX bunu yazdıTariqat_Sapiii bunu yazdı
Evliyim ve Mutluyum HAMDOLSUN , Çocukluyum HAMDOLSUN ama İŞ-Sİ-ZİM Lanet olsun... Yinede binlerce kez şükürler olsun. Askerlik ön plana çıkıyordu tecildi uzun bir süre bozdurdum kasımda gidip gelecem ALLAH 'IN İZNİ İLE.
Tariqat_Sapiii tarafından 26/Ağu/14 12:31 tarihinde düzenlenmiştir -
8-12 muhasebat patron firma bankacı ithalatcı nazı duzu çalışma takımın gevşekliği + beyan günlerinin ızdırabı o rapor bu ekstre ~~ 12-13 geyik 13,30 birinci etabın devamı taki 4,30-5 civarına kadar sonra sı keyfime kalmıs ev spor gez toz 24:00 kadar
hafta sonu genel itibari ile ev eş dost misafir ağırlama ziyaret etme mevsim yaz sa deniz yada serin bi yer klima dışında
an itibari ile kavruluyor adanam :((
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdıA_REX bunu yazdıTariqat_Sapiii bunu yazdı
Evliyim ve Mutluyum HAMDOLSUN , Çocukluyum HAMDOLSUN ama İŞ-Sİ-ZİM Lanet olsun... Yinede binlerce kez şükürler olsun. Askerlik ön plana çıkıyordu tecildi uzun bir süre bozdurdum kasımda gidip gelecem ALLAH 'IN İZNİ İLE.
Hocam 27 ekimde açıklanacak yerler bir konu açalım kasımda baya giden olacak burdan