Gündem - Güncel Konular
1 Mayıs İşçi Ve Emekçiler Bayramı, Emek Ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun
1 Mayıs İşçi Ve Emekçiler Bayramı, Emek Ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun
-
-
Türkiye'de yılın 364 günü işçilerin pek akıllara gelmediği, yılın 1 mayıs gününde ise sadece işçilerin hakları dile getirilmesi gerekiyorken her türlü terör örgütünün görülebilecegi bir bayram.
-
-
Biocyte bunu yazdı
Kardeş işçi bayramı dedik ama bu bildiğin işsizlik :D
-
Memurun tatil yaptığı, işçinin çalıştığı, teröristin ortalığı yakıp yıktığı acayip saçma bir etkinlik. Türkiyede kutlanmasını mantıklı bulmuyorum.
-
Biocyte bunu yazdı
valla bravo :) değirmenci tarla falan da inşa edeydin :)
-
Uveys bunu yazdıBiocyte bunu yazdı
valla bravo :) değirmenci tarla falan da inşa edeydin :)
Görsel alıntıdır hocam, emekçi gününde bu emeğe çökmeyeyim :)
-
zeybekustasi bunu yazdı
Memurun tatil yaptığı, işçinin çalıştığı, teröristin ortalığı yakıp yıktığı acayip saçma bir etkinlik. Türkiyede kutlanmasını mantıklı bulmuyorum.
Türkiye'de ne mantikli ki bu da mantikli olsun. Oyle ki memlekette Sol deyince artik ilk argüman kürt haklari geliyo. Boyle sikko bi düzen iste (ki bunlari sol'a sempatiyle bakan biri olarak soyluyorum).
-
zeybekustasi bunu yazdı
adamların senede bir kerecik olsun kutladıkları işçi emekçi adıan senede bir kerecik yapılan kutlamaya bile tahamülü olmayıp engelleniyor insanlar
sonra buna tepki verince işçiler terörist oluyor ne güzel dünya bak
işte bu neden yapılıyor biliyor musun tamda sen böyle düşün diye başarılıda olmuşlar
-
isbara bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
adamların senede bir kerecik olsun kutladıkları işçi emekçi adıan senede bir kerecik yapılan kutlamaya bile tahamülü olmayıp engelleniyor insanlar
sonra buna tepki verince işçiler terörist oluyor ne güzel dünya bak
işte bu neden yapılıyor biliyor musun tamda sen böyle düşün diye başarılıda olmuşlar
Orada bulunanların çoğu işci hakkını savunmuyor. Sadece bugüne özel rahatça at koşturabildikleri için oradalar. Bu gözler orada pkk flaması açıp, yetmeyip iett durağınım ustune cikip pkk li orospu cocuklarini şehit diye yutturmaya calisan ibneleri gordu. O alanda bir suru grup var. Niye kimse bir sey demiyor? Bu faaliyeti duzenleyenlerden olan disk neden buna ses cikarmiyor? 1 mayis isci bayrami degil aksine 1 mayis, her turlu teror orgutunun kendini gösterme bayramini almistir artik.
-
sanayiden geliyorum herkes çalışıyor.