1 Milyonuncu Takipçi Ol 1000 Tl Kazan.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
hocalar benim de sayfam var ama kimin kaçıncı beğenen olduğunu görebildiğim bi kısım yok, ya da ben bulamadım.. arkadaşın dediği gibi sallayacaklar bence de birini
Kendilerinden birine verirler amk nolacak.
-
gece beğene bastıktan sonra 1.000.002 yi gördüm ama benim olma ihtimalim nedir :)
-
işi bilmiyonuzki amk tüm arkadaşlarınıza söyliyicektiniz pusuda bekleyip aynı anda zart diye basıcaktınız garanti birinizden birine denk gelirdi :D
-
1000 Tl'lik Gittigidiyor hediye çekini Aytachanife Ayyılmaz kazandı.
-
Efendi bunu yazdı
la adamın facebook.com/aytachanife.ayyilmaz.5 ve facebook.com/aytachanife.ayyilmaz olmak üzere iki tane profili var. biri çakma olmasın? çakma profilden gittigidiyor kendi adamı hediyeyi kapmış olmasın?
-
Tarafsızlığından emin değilim, nitekim şöyle bir yorum gelmiş ve ben de öyle biliyorum;
Samed Bşmtf nasıl tespit ediliyor bu peki? benim de sayfam var ama istatistikler kısmında kim kaçıncı beğenen diye yazmıyor.. -
LynXMaSTeR bunu yazdıEfendi bunu yazdı
la adamın facebook.com/aytachanife.ayyilmaz.5 ve facebook.com/aytachanife.ayyilmaz olmak üzere iki tane profili var. biri çakma olmasın? çakma profilden gittigidiyor kendi adamı hediyeyi kapmış olmasın?
Bu aytachhanife'nin sonu 5 ile bitmeyen profilinin ta 2010'da paylaşımları var. Gittigidiyor kendi adamına vermemiş de bu profil sahibi kendine ikinci bir hesap açıp beğenmiş. Ayrıca 1 milyonuncu olarak hangis profil denk geldi onu da bilmiyoruz. Bir de adam Bandırma'da yani. Bana kendi adamına verdi gibi gelmiyor. Nasıl belirlendiği hakkında bir bilgim yok.
-
Efendi bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıEfendi bunu yazdı
Bu aytachhanife'nin sonu 5 ile bitmeyen profilinin ta 2010'da paylaşımları var. Gittigidiyor kendi adamına vermemiş de bu profil sahibi kendine ikinci bir hesap açıp beğenmiş. Ayrıca 1 milyonuncu olarak hangis profil denk geldi onu da bilmiyoruz. Bir de adam Bandırma'da yani. Bana kendi adamına verdi gibi gelmiyor. Nasıl belirlendiği hakkında bir bilgim yok.
Hacılar zaten gittigidiyor ayda 50 bin tl lik iş yapıyor.Bin tl onlar için çerez parası. O yüzden komplo teorileri üretmeye gerek yok.
-
u235 bunu yazdı
Hacılar zaten gittigidiyor ayda 50 bin tl lik iş yapıyor.Bin tl onlar için çerez parası. O yüzden komplo teorileri üretmeye gerek yok.
sadece 50 binlik mi?
-
noname bunu yazdı
Tarafsızlığından emin değilim, nitekim şöyle bir yorum gelmiş ve ben de öyle biliyorum;
Samed Bşmtf nasıl tespit ediliyor bu peki? benim de sayfam var ama istatistikler kısmında kim kaçıncı beğenen diye yazmıyor..ben yazdım la o yorumu :D