folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder 1 Nisan Yaptığınız $Akalar =]]

1 Nisan Yaptığınız $Akalar =]]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek

Evet MüridLer bugünün anlam ve önemine binaen hepiniz $akalanmı$ veya saka yapmışsınızdır :D

ben okulda yaptığım sis bombasını anlatacağım :D

zuaa .. önceden hazırlanmıs sis bombasını aldık ve tuvaleetteki klozetin üstünde yaktık kapıyı fln kapatıp cıktık.tuvalet kapısının önünde beklioz.. içerden adamın biri tuvaleti bombaladılar diyerek donuna ceke ceke cıkıyodu zuhhaha :D tabii burda bir kopma sahnesi oldu.bizim bombayı koydumuz tuvaletindibinde servis $öförü işiyomuş meğersem .. :D sonra bu adam tuvaleti bombaladılar die bağırarak okulda dolandı müdür yardımcısı flngeldi noluyo die .. sonra bzi ispiledler tabii :D sonra mdr yrdmcs bizi korkuttu fln sonra bombanın nasıl yapıldığını öğrenip bıraktıı :D

ama en unutulmaz sahne adamın donunu toplayarak tuvaleti bombaladılar die tuvaletten koşarak cıkısıydı =)))

sizlerinde yaptıqı sakaları anlatmanızı bekliorm .. :D

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek
    illa yapmıs olman gerekmez fikrinide paylasabilirsin :D belki bizde yararlanırız dostum :D

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

HiTLeRFaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    benimkisi onceden hazirlanmis bir saka, londraya gidiyoruz deyip otobus"e bindiricem ikisinide. Sonra yolda ardennes(ormanlik biryer belcikada) orada otobus bozuldu deyip indiricem. Daha sonra ormandaki evde duran iki arkadaslarla bir olup korku filmi tadinda birseyler yasaticam :F (ormandaki evi kiralamak icin bayagi para verdim amk :|)
    hacı sen ne yaptın llaa öylee :| belçika ormanlarını yakmayasınız :F

biz Türklerden herşey beklerim arkadaş :|

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek
    Bozzkurt bunu yazdı:

Evet MüridLer bugünün anlam ve önemine binaen hepiniz $akalanmı$ veya saka yapmışsınızdır :D

ben okulda yaptığım sis bombasını anlatacağım :D

zuaa ..  önceden hazırlanmıs sis bombasını aldık ve tuvaleetteki klozetin üstünde yaktık kapıyı fln kapatıp cıktık.tuvalet kapısının önünde beklioz.. içerden adamın biri tuvaleti bombaladılar diyerek donuna ceke ceke cıkıyodu zuhhaha :D tabii burda bir kopma sahnesi oldu.bizim bombayı koydumuz tuvaletindibinde servis $öförü işiyomuş meğersem .. :D sonra bu adam tuvaleti bombaladılar die bağırarak okulda dolandı müdür yardımcısı flngeldi noluyo die .. sonra bzi ispiledler tabii :D sonra mdr yrdmcs bizi korkuttu fln sonra bombanın nasıl yapıldığını öğrenip bıraktıı :D

ama en unutulmaz sahne adamın donunu toplayarak tuvaleti bombaladılar die tuvaletten koşarak cıkısıydı =)))

sizlerinde yaptıqı sakaları anlatmanızı bekliorm .. :D

galba okulu tek sisleyen biz değiliz :P

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

sözlüme, bana aşık olan bi kız bizim apartmana taşındı dedim yememesi lazımdı ama fena düştü oltaya :D şksdlskd hıncını almak için tabii o da benim gıcık olduğum bi erkek arkadaşından msj geldiğini söyledi yemedim tabiki gerçekten diyorum filan diye şansını zorlayınca tel nosunu istedim vermedi ben bulurum dedim sonra msnde yakaladım mesaj atmadım dio çocuk küfürleştik dedim o da ya şakaydı naptın filan dedi bozuldu :D 

1 nisan dedim 2. kez oltaya gelmesi ve kazdığı kuyuya kendi düşmesinin şokuyla bana küstü :D :D 

:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTeyfoO
    ByTeyfoO's avatar
    Erkek
    bende ewdekılerı korkutcam :)) bı arkdas ayarladım aksama bıze gıderek ewdekılere ewe gleınce arabanın carptıgını soyleyecek tbaı bende aşşagda beklyecem kım nasıl ınıyor merdvenlerden izliyecem :)))

LANETTT OLSUN İÇİMDEKİ TAHRİBAT SEVGİSİNE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gece amcamın bize geldiğini gören Bizim elemanada, amcam seni işten çıkarmak istio çok labaliymişsin dedim,hemde amcam para aşırırken görmüş filan dedim çocuğun rengi atttı :)) parayı 1nisana kadar öde dedim :D

önceden sürekli yanına gelmemi isteyen,şehir dışında olan bi kız arkaşımada yanına gelsem buluşabilirmiyiz filan dedim ya ciddimisin dedi bende bilet aldım filan dedim sen gel dersen geliom dedim oda saçmala filan die sevindi epeyy,hatta bütün herkese haber vermiş sonradan 1nisan diyince :D topluca 1nisan yemiş oldular :))

yunus die bi arkadaşımın yeni çıkmaya başladığı kızada, yunus aslında gay dedim aranızda ilişki olması senin açından ii deil dedim... Yunusun önceden bana attığı yavrum nerdesin tarzı mesajı bide telefonda komik bi fotosunu (sormayın nasıl foto die:)) gösterdim kız dumur oldu 2dk bembeyaz kesildi :)) sonra nisan 1e  kadar düzelcekmiş erkeklerden soğumuş dedim beni koşturmaya başladı :D   

Bi arkadaşada cama çık geliom die msg attım :D çocuk 10dk bakınmış geri msg attı aga nerdesin göremedim die bende olum işim çıktı birazdan ordayım bak bişi dicem dedim 5dk sonra görüşcez ebenin a.. p. gö.verenn i.ne tarzı msglar geldi:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    kızın birine mürekkepli sakız verdik :D herkese dagıtıo gibi yapıp arada ona da mürekkepliyi verdik :D dil masmavi oldu amk :D:D sarımsaklı vardı bi tane onu yemedi kimse :D

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

yapmadık amma:

1 nisanda yapılan şakalrın muahbbeti çindeydik. arkadaşlar toplanmış cafede oturuyoruz hep beraber. ne bilelim z sonra başımıza gelecekleri. nese

bizim ufaktan bir gencimiz var boyu deseniz 1.30. aniden içer girdi. abeeey abeyyyyyy koşun koşun arka sokakta aamlar birbirine girmiş sopalar bıçaklar havada uçuşuyor. hepimiz jet hızıyla kalktık koştuk geldik. adamımız dior 1 Nisan. Gelde Linç etme. ş...szi yüreğimize indirid. bize arkdşlar kavga edior sandık. öle bi geldi ve öle bi anda sölediki hjepimiz o biçim inandık. ama şu kesinkiş o biçim yedik şakayı..... :D geçmiş olsun bzleri....

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    kampüste arkadaşın arabasının lastiğini söktük.  

Ses Etme Hallederiz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

okul müdürünü arayıp gazi hoca kalp krizi geçirdi hocam yüzyıl hastanesine gidioruz dedik :F

ve olaylar gelişti :D  

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
Toplam Hit: 4533 Toplam Mesaj: 18