1 Ocak 2020 Youtube Yenilikleri (Çocuklar Üstünden Prim Kasarak Fenomen Olanların Sonu)
-
enes batur vb. çok bir sıkıntı yaşamayacak.
salih reiz , kırmızı balık gölde , ninni vb. kanallar gelir kaybına uğrayabilir.
niye enes vb. kanallar sıkıntı yaşamıyacak ? zaten onları izleyen kişiler bebek değil 10-12 yaş üstü çocuklar onlarda gmail açarken 18 yaş üstü açıyorlar ki kısıtlara vs ulaşmasın diye.
-
-
DJ_Alper bunu yazdıMaalesef YouTube Kids henüz bulunduğunuz ülkede kullanılamıyor.Google'ın bir yaptığıda tam olsun.
-
mkyb bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıMaalesef YouTube Kids henüz bulunduğunuz ülkede kullanılamıyor.Google'ın bir yaptığıda tam olsun.
Avrupadaki 10 yaşındaki çocukla Türkiyedeki 10 yaşındaki çocuk bir değil :D Adamlar burayı çözecem diye girdaba düşüyorlar işlaksfşalksjdşilk Hak vermek lazım
-
mkyb bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıMaalesef YouTube Kids henüz bulunduğunuz ülkede kullanılamıyor.Google'ın bir yaptığıda tam olsun.
apk indirip kullanıyorum
çocuğun tabletinde çok memnunum
çocuğa google çocu profili açın ama tabletine sonrasında zaten bütün denetimler sizde :)
familylink çok güzel uygulama birde ücretsiz googleun uygulaması
bu benim denetim ekranı
-
Allah bağışlasın büyümüş kerata. :)
-
mkyb bunu yazdı
Allah bağışlasın büyümüş kerata. :)
he hala profilimde bebeklik fotosu duruyor :)
-
Bu arada bu özellik gelmiş.
-
https://www.youtube.com/watch?v=rgz6rdOAlNk
Olayın detayları belli oldu. Çocuk videoları yine reklam alacak ama şahsa yönelik reklam olmayacak. Yani atıyorum çocuk Pepe videoları izleyince Pepe'nin oyuncak reklamı çıkmayacak. Genel reklam olacak. Genel reklamında kazancı yok denecek kadar az.
Ayrıca çocuk videolarında yorumlar kapalı olacak ve önerilen videolar çıkmayacakmış video sonunda.
-
Çocuğun eline tablet verip yemek yedirirken reklam görmek istemeyenler yaşını 12 yapsın hesapta :)