1 PC = X PC ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    her terminal için o aletten alman gerekiyor. o aletin üstünde klavye mouse ekran girişleri var

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Terminaller birbirlerini server hiç bir ağa dahil olmasa bile görecektir. Oyun üzerinden normal ağ sistemindeymiş gibi kullanmaya devam edilerek oynanılır. Fakat 4-5 terminalin oyununu kaldıracak server maliyeti herhalde 4-5 bilgisayardan daha pahalıya ancak denk gelecektir. Tabi büyük bir avantajıda yanında getirmiyor değil bu sistem. Terminallerden sadece ikisi aktif olduğunda serverın kaynakları %50 %50, 3 terminal aktif olduğunda %33 %33 olarak paylaştırılıcaktır. Buda terminali aktif olanların, toplam sistem kaynaklarını her zaman en yüksek kalitede kullanacağı anlamına gelir. Gayet eğlenceli olabilir bu :) Herkes aktif olduğunda normal bir bilgisayar gibi tepki vermekte olan terminal daha az kişi aktif olduğunda müthiş bir kaynak arttırımı olabilir :)

Sadece bi imza..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

tek kasayı 20 e kadar ayrı monıtor kalvye mause ıle kullanabılyırsun

bı teknık parca var 200 dolar mıydı o cıvarlarda bırseyler olması lazım sahıbınden e fılan var bulursun

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Facebook bunu yazdı:
    -----------------------------

1 sağlam pc kurduk terminal aldık taktık diyelim

client ler için klavye mouse ve monitör yeterli mi tekrar bir kasaya ihtiyaç yok öyle mi ?

-----------------------------

Evet. Ancak cs 1.6'dan daha yüksek oyunları oynayamazsın. Ofis programlarında, internette falan hiçbir sorun çıkmıyor.

arbeit macht frei
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek

benim anlamadım bi pcyi aynı anda birden fazla kişi kullanabilirmi veya klavye mouseleri taktın fln tmmda herkes birbirine engel olur cekirdek sayısı senin hızlı işlem yapmanı sağlmamazmı ve ayrıca 1 pcde aynı anda dielim cs oynucaksın 4 tane cs nası acıcan yada işlemcileri tek tek nasıl kullancan ztn birleşik deilmi yapmak istediğin böyle bişeymiydi ?

zzzzzz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Facebook
    Facebook's avatar
    Erkek

yani 1 sağlam pc kurup

4 terminal zımbırıtısı ( yoksa 1 terminal zımbırtısı mı? )

4 klavye

4 mouse

4 monitör le 4 tane farklı pcim olmuş gibi olucak

peki işletim sistemi ne olucak? server mı ? windows 7 kullanabilir miyim ?

birde terminalsiz yazılımla olan yolu var mı ?

evet facebook adminiyim, 300 tl den aşşa profil kapattırmak için mesaj atmayın lütfen.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek

hocam iyi bişi düşünmüssünde aklımda hala kalıtsaz sorunlar var cözemedim :D örn. son model bir araba 10 kşi bindi hepsinde ehliyet var ama bir kişi kullanıyor peki 9 kişi ne yapmalı ?

zzzzzz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Facebook
    Facebook's avatar
    Erkek

işte diğer 9 unuada direksiyon vermenin yolunu arıyoruz :D

evet facebook adminiyim, 300 tl den aşşa profil kapattırmak için mesaj atmayın lütfen.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek

hocam size kolay gelsin :D bence karışık mevzu aslında hergün pclerin içinde yüzüyorum aynı anda 2 kişi klavye ve mouse ile oyun oynuorz ama çoğaltmak aklımıza gelmedi :D

zzzzzz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

4 bilgisayar için 4 tane terminal alıp terminalleri ana bilgisayara bağladıktan sonra klavye mouse ve monitörü terminallere bağlayıp kullanabilirsin.İşletim sistemi olarak da öle win7 falan kullanamazsın.

Bu arada oyun oynamak için düşünüyorsan hiç uğraşma derim.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 5411 Toplam Mesaj: 33