1 PC = X PC ?
-
her terminal için o aletten alman gerekiyor. o aletin üstünde klavye mouse ekran girişleri var
-
Terminaller birbirlerini server hiç bir ağa dahil olmasa bile görecektir. Oyun üzerinden normal ağ sistemindeymiş gibi kullanmaya devam edilerek oynanılır. Fakat 4-5 terminalin oyununu kaldıracak server maliyeti herhalde 4-5 bilgisayardan daha pahalıya ancak denk gelecektir. Tabi büyük bir avantajıda yanında getirmiyor değil bu sistem. Terminallerden sadece ikisi aktif olduğunda serverın kaynakları %50 %50, 3 terminal aktif olduğunda %33 %33 olarak paylaştırılıcaktır. Buda terminali aktif olanların, toplam sistem kaynaklarını her zaman en yüksek kalitede kullanacağı anlamına gelir. Gayet eğlenceli olabilir bu :) Herkes aktif olduğunda normal bir bilgisayar gibi tepki vermekte olan terminal daha az kişi aktif olduğunda müthiş bir kaynak arttırımı olabilir :)
-
tek kasayı 20 e kadar ayrı monıtor kalvye mause ıle kullanabılyırsun
bı teknık parca var 200 dolar mıydı o cıvarlarda bırseyler olması lazım sahıbınden e fılan var bulursun
-
Facebook bunu yazdı:
-----------------------------
1 sağlam pc kurduk terminal aldık taktık diyelim
client ler için klavye mouse ve monitör yeterli mi tekrar bir kasaya ihtiyaç yok öyle mi ?
-----------------------------Evet. Ancak cs 1.6'dan daha yüksek oyunları oynayamazsın. Ofis programlarında, internette falan hiçbir sorun çıkmıyor.
-
benim anlamadım bi pcyi aynı anda birden fazla kişi kullanabilirmi veya klavye mouseleri taktın fln tmmda herkes birbirine engel olur cekirdek sayısı senin hızlı işlem yapmanı sağlmamazmı ve ayrıca 1 pcde aynı anda dielim cs oynucaksın 4 tane cs nası acıcan yada işlemcileri tek tek nasıl kullancan ztn birleşik deilmi yapmak istediğin böyle bişeymiydi ?
-
yani 1 sağlam pc kurup
4 terminal zımbırıtısı ( yoksa 1 terminal zımbırtısı mı? )
4 klavye
4 mouse
4 monitör le 4 tane farklı pcim olmuş gibi olucak
peki işletim sistemi ne olucak? server mı ? windows 7 kullanabilir miyim ?
birde terminalsiz yazılımla olan yolu var mı ?
-
hocam iyi bişi düşünmüssünde aklımda hala kalıtsaz sorunlar var cözemedim :D örn. son model bir araba 10 kşi bindi hepsinde ehliyet var ama bir kişi kullanıyor peki 9 kişi ne yapmalı ?
-
işte diğer 9 unuada direksiyon vermenin yolunu arıyoruz :D
-
hocam size kolay gelsin :D bence karışık mevzu aslında hergün pclerin içinde yüzüyorum aynı anda 2 kişi klavye ve mouse ile oyun oynuorz ama çoğaltmak aklımıza gelmedi :D
-
4 bilgisayar için 4 tane terminal alıp terminalleri ana bilgisayara bağladıktan sonra klavye mouse ve monitörü terminallere bağlayıp kullanabilirsin.İşletim sistemi olarak da öle win7 falan kullanamazsın.
Bu arada oyun oynamak için düşünüyorsan hiç uğraşma derim.