folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder 1 Programı 2 Bilgisayarda Kullanmak?

1 Programı 2 Bilgisayarda Kullanmak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Adres defteri programını 2 pc de kullanmak istiyorum ama 1 nin veritabanını kullanacak

exa nın veresiyesinde exe kısa yolundan çok güzel kullanılıyor ama bugün hoşuma giden bir adres defteri programını kullanamadım

program bu www.axasoft.net/downloads/adresdefteri.exe

şimdi

.net gerektiriyor kullanmaya çalıştığım pc de .net yoktur diye kurdum olmadı

belki parçacıklar lazımdır diye adres defterini oraya koydum açarken yine uzantaki pc linkiyle açmaya çalıştım olmadı

veritabanını kısa yol attım ana bilgisayardan (biliyorum saçma çalışsa şaşırırdım:)

daha neler yapmalıyım? tavsiyeler

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

programı 1. bilgisayarda açıp 2. bilgisayarıda 1. bilgisayara uzak masaüstü bağlantısıyla bağlayabilirsin ama 2 bilgisayar bir arada işlem yapamaz :/

böyle birşey mi arıyorsun :F

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

kurulu olan  bilgisayardan   dosya ya  full  paylaşım var   sonra  diğer  makinayada  kısayol at   çalışır  farklı kullanıcı açman  gerekebilir ama

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

terminal server mantıgıyla bişi yapabilirsin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

programı incelemedim henüz ama söyle birşey dene istersen, programın bulunduğu klasöre paylaşım ver daha sonra diğer bilglisayardan bilgisayarımın üzerine sağ tıkla ağ sürücüne bağlan de, paylaşımın kadresini göster sonra programın kısa yolunu masaüstüne gönder

edit: dediğimi yaparson sorunun kalmaz, programı inceledim .net ile yapılmış kodları şifrelenmemiş eğer olmazsa programı ikinci makineye normal kur, ikinci makine için de exe'de ki kodları değiştirip veri tabanın adresini senin paylaşım klasörüne gösteririz sorun çözülmüş olur.

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:
    -----------------------------

Hoca konu ile alakasız olacak ama terminal server hakkında bilgin nedir bizi aydınlatabilir misin..

iş yerinde kullandığm bir program var yazan eleman terminal server mantığı dşyor başka bi şey demiyor:)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ercap dediğin gibi yaptım yine çalışmadı :(

@NighT_JudGe

dediğini yaptığımı okusaydın 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

FCN bunu yazdı:

Hoca konu ile alakasız olacak ama terminal server hakkında bilgin nedir bizi aydınlatabilir misin..

iş yerinde kullandığm bir program var yazan eleman terminal server mantığı dşyor başka bi şey demiyor:)

clientların server üstündeki yazılıma uzaktan erişmesi diyebiliriz kısaca.Bunun yapılışının bir çok farklı sebebi var. clientlardaki düşük donanımlar,zamandan tasarruf veya veri güvenligi olabilir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

tmm öyleyse kodlarını değiştirip direk paylaşım klasörünün adresini verelim bizde

paylaşım klasörünün adresini ver \\bilgisayaradi\paylaşımismi şeklinde kodları değiştirip exceyi upload ediyim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Ercab bunu yazdı:

tmm öyleyse kodlarını değiştirip direk paylaşım klasörünün adresini verelim bizde

paylaşım klasörünün adresini ver \\bilgisayaradi\paylaşımismi şeklinde kodları değiştirip exceyi upload ediyim

\\Hicabi\AdresDefterim

klasör bu

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

download > http://www.wupload.com/file/204616123/adresdefteri.zip

programı yazan kişi tek bir connection nesnesi ile yapmamış, o yüzden tek tek eventları kontrol edip con stringi değiştrdim, umarım atladığım bi yer yoktur, bir de bi linki tbt ye yönlendirdim nerde kullanıldığını bilmiyorum sadece yönlendirdim işte :)

Toplam Hit: 2390 Toplam Mesaj: 14