1 Tane R10 Davetiye Var..
-
1 Invite(s) Were Sent Out Successfully To The Following People:
- behçet adıgüzel (minor@grupminor.com)
-
Davetiye dağıtacaksanız adam gibi dağıtın kardeşim,
Geçen seferde yazdım, olumsuz cevap bile vermedin,
Bu 2 oldu, şahsımdan gıcık alıyorsan delikanlı gibi yaz, kardeş sana davetiye vermem diye,
Her mesajının altına yazıyorum mümkünse ben alayım diye, *iklemiyorsun bile, adam gibi olumsuzda olsa bir cevap yaz, bende bundan sonraki senin davetiye konularına msj yazmayayım en azından,
Yok site varmıymış, yok uzmanmıymış, bsg allahını seversen.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
1 Invite(s) Were Sent Out Successfully To The Following People:- behçet adıgüzel (minor@grupminor.com)
-----------------------------Eywallah saolasın hocam çok makbule gecti.. bizimde davetiyeler olursa yine tahribat müridleriyle paylasırız...
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Davetiye dağıtacaksanız adam gibi dağıtın kardeşim,
Geçen seferde yazdım, olumsuz cevap bile vermedin,
Bu 2 oldu, şahsımdan gıcık alıyorsan delikanlı gibi yaz, kardeş sana davetiye vermem diye,
Her mesajının altına yazıyorum mümkünse ben alayım diye, *iklemiyorsun bile, adam gibi olumsuzda olsa bir cevap yaz, bende bundan sonraki senin davetiye konularına msj yazmayayım en azından,
Yok site varmıymış, yok uzmanmıymış, bsg allahını seversen.
-----------------------------diğer istediğinde pmden söyledim sana yollamayacağım diye değil mi? yüzsüzlük yapıp 2. defa istiyorsun.
salakça konularını çok gördüm burada, onun için yollamayacağım. siktir git hade.
-
1 Invite(s) Were Sent Out Successfully To The Following People:
- dream natrex (dreamnatrex@hotmail.co.uk)
-
dagıtım burda yasak değil mi ben mi yanlıs hatırlıorm :{
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
1 Invite(s) Were Sent Out Successfully To The Following People:- dream natrex (dreamnatrex@hotmail.co.uk)
-----------------------------saol hocam.
-
sRcN bunu yazdı:
dagıtım burda yasak değil mi ben mi yanlıs hatırlıorm :{
-----------------------------istek konusu açmak yasak sanırım.
-
3 davetiye hakkım daha oldu müridler.
1 tanesini Allura ya yollayacağım. 2 tane boşta duruyor.
Şu an bi sorun olduğu için atamıyorum, hata veriyor. İsteyenler yazsın, değerlendireceğim.
-
ben alabilirmiyim ...