1 Tb Harddisk Satılık ( İçi Full Doludur.. )
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi sen kasa harddiskine 250TL istiyosun, 10 dolara satılan kutuyu da vermiyosun.
doğru mu anladım?
-----------------------------hocam ben kutusunu 10 dolara almadim..ama dedigim gibi gerekli indirimi de yapariz :F
-
NmC bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
snnyk bunu yazdı:
sıfırı 190 tl
-----------------------------harici hdd hocam bu..ayrica sıfırın içi boş :) yani doldurmak çok zor..bende herşeyden biraz var..hem de paraya ihtiyacim var, o yüzden satıyorum :)
-----------------------------http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?sp=kapasite%3d1tb&CategoryID=100225
Hocam 180 liralık 2 tane harici disk var burda :)
Ayrıca bi üniversite öğrencisi şuraya koyduğun arşivi 2 günde rahatlıkla elde edebilir :)
-----------------------------ben de ilk 1 tbliğimi aldığım zaman ttnet kotam o ay 1 tb tı :D (2.si hiç olmadı zaten :) )
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------harici hdd hocam bu..ayrica sıfırın içi boş :) yani doldurmak çok zor..bende herşeyden biraz var..hem de paraya ihtiyacim var, o yüzden satıyorum :)
-----------------------------hoca biri sıfır alsın yollasın bana tüm dizi film arşivine 5 kuruş para istemeden hdd'sine atarım. 170 liraya wd black cavier aldım. 250 abartı bir fiyat. sıfırından daha düşük tutara satabilirsen şükret.