folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 1 Tb Harddisk Satılık ( İçi Full Doludur.. )

1 Tb Harddisk Satılık ( İçi Full Doludur.. )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

husnuweb bunu yazdı:
    -----------------------------

şimdi sen kasa harddiskine 250TL istiyosun, 10 dolara satılan kutuyu da vermiyosun.

doğru mu anladım?

hocam ben kutusunu 10 dolara almadim..ama dedigim gibi gerekli indirimi de yapariz :F

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

NmC bunu yazdı:

cuneyd bunu yazdı:

snnyk bunu yazdı:

sıfırı 190 tl

harici hdd hocam bu..ayrica sıfırın içi boş :) yani doldurmak çok zor..bende herşeyden biraz var..hem de paraya ihtiyacim var, o yüzden satıyorum :)

http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?sp=kapasite%3d1tb&CategoryID=100225

Hocam 180 liralık 2 tane harici disk var burda :)

Ayrıca bi üniversite öğrencisi şuraya koyduğun arşivi 2 günde rahatlıkla elde edebilir :)

ben de ilk 1 tbliğimi aldığım zaman ttnet kotam o ay 1 tb tı :D (2.si hiç olmadı zaten  :) )

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:

harici hdd hocam bu..ayrica sıfırın içi boş :) yani doldurmak çok zor..bende herşeyden biraz var..hem de paraya ihtiyacim var, o yüzden satıyorum :)

hoca biri sıfır alsın yollasın bana tüm dizi film arşivine 5 kuruş para istemeden hdd'sine atarım. 170 liraya wd black cavier aldım. 250 abartı bir fiyat. sıfırından daha düşük tutara satabilirsen şükret.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 5423 Toplam Mesaj: 34