folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 1 TB Harici HDD Almayı Düşünüyorum..

1 TB Harici HDD Almayı Düşünüyorum..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Le6aL bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-staa1000201-2.5-1tb-freeagent%C2%AE-goflex%E2%84%A2-usb3.0--usb2.0-siyah-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=50786 bu nasıl hocalar ?

Dostum senin pc in de 3.0 portu var mı?

Solak Cerrah
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Le6aL
    Le6aL's avatar
    Erkek

Gecement bunu yazdı:

Le6aL bunu yazdı:

http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-staa1000201-2.5-1tb-freeagent%C2%AE-goflex%E2%84%A2-usb3.0--usb2.0-siyah-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=50786 bu nasıl hocalar ?

nasıl bakıcaz hocam ?

bi önceki postta usb 3.0 hdd'ye usb 2.0 pc'ye bağlanıyormuşuz ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taBaDa
    taBaDa's avatar
    Erkek

bunu almanı onerırım ıcınden cıkan kartı denemedım anakartımda destek var zaten usb3 ıcın fakat 3.0desteklı bır pcı kart yolluyorlar yanında hızından herseyınden memnunum.. sanıyede 80-90mb en dusuk hızlarda aktarabılırsın usb 3.0destegı varsa yoksa 2.0 ıle aynı hızda atarsın 25mb cıvarı..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Le6aL bunu yazdı:

Gecement bunu yazdı:

Le6aL bunu yazdı:

nasıl bakıcaz hocam ?

bi önceki postta usb 3.0 hdd'ye usb 2.0 pc'ye bağlanıyormuşuz ?

Bağlasanda değişen birşey olmaz. Yine 2.0 ın vermiş olduğu yazma/okuma hızına mahkum kalırsın. Bu durumda 3.0 harici hdd almak fazladan para vermek yersiz.

Şu an bir çok yerde 2.0 lar için kampanya var en uygun(ucuz) bulduğunu al.

Çok gezdirmeyecem genelde arşiv olarak kullanacam ayda yılda bir lazım olunca yanıma alacam diyorsan 3.5 inç lik al. (harici adaptörü vardır)

Yok her daim yanımda taşırım dersen 2.5 inçlik al (harici adaptör yok direk usb den alır kaynağı)

Ortalama yazma/okuma hızları birbirine eşittir. 2.0 usb ile ortalama 20mb/s yazarsın. Bluray filmleride takılmadan izlersin(okuma hızı hiç bir zaman problem olmuyor zaten)

Herkes wd tavsiye ediyor ancak ben seagate tavsiye ederim. Bu güne kadar hep bu markayı kullandım.

Solak Cerrah
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

3,5 inclik bir hdd alacaksın kafeden cekeceksinde 50 gb lık bir veriyi 10 mb ile cekersin ki kimse usb leri acmaz cebe sıgdıramazsın adabtörü hdd kadar zaten kabloları saymıyorum ama ben 1 tb 2,5 alacam dersen cebe sıgar 200 ila 300 arasında bulursun

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zalim_07
    Zalim_07's avatar
    Erkek
    2.5inçler usb'den beslenir fakat eski pc ler usb 1.0 olduğu için beslemez diskini kullanamazsın ben yaşadım bunu çok taşımayacaksan 3.5inç al harici beslemeli olanı marka konusundada bişey diyemem ben Toshiba aldım teknosada 170tl civarındaydı.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

hocam bende WD 2.5 '' 1 TB var. cokta memnunum . WD alın derim , kafanız rahat olsun .

diğer mevzular ise ;

Eğer sürekli hareket halinde olurken kullanıcaksan (üstkomşu, amca dayı, arkadaş , okul fln...)  2.5'' al derim kafan cok rahat olur. Bi kılıf alırsın elinden cuzdan gıbı . yada montunun cebinde taşırsın .

Eğer ' yok abi ben HD- HD dayıcam filmlerimi , oyunlarımı , Arşiv yapıcam dersen 3,5'' al derim hem hızları daha yuksek bulursun(7200 rpm) hemde 2.5'' 1 Tb fiyatına 2 TB bile bulabilirsin belki .

2.5'' alırsan kesinlikle WD al derim . 3.5'' alırsan cayabılırsın(seagate , İomega) ama ben yıne WD al derim :)

Hayat Bizi 61 kenara...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Le6aL bunu yazdı:

hocam kesinlikle alma ben onu kullandım veri atarken içine sorun yokta başka ortama atarken sorun veriyor sen wd al benim hdd bu süper

http://www.wdc.com/tr/products/products.aspx?id=430

http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wdbacx0010bbk-eesn-2,5-1tb-my-passport-essential-siyah-usb3.0--usb2.0-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=50568

char ılkUnluyuBul(char a[10]) { char Unluler[] = { 'a', 'ı', 'o', 'u', 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 9;i++) for (int j = 0, j < 7; j++){//7 olmasının sebebebi 6 harfli bir sözcük girmişti yanlış hatırlamıyorsam if (a[i] == Unluler[j]){ return a[i]; } } bool UnluIncemi(char a){ char InceUnlu[] = { 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 4;i++) if (a == InceUnlu[i]) return true;
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

wd digital alma kendi şahsi düşüncem çok sıkıntı yarattı bana

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 4365 Toplam Mesaj: 27