1 TB Usb Bellek 4600 ₺
-
PanxeR bunu yazdı
edit
1 tb seçince fiyatı 2700 ₺ küsür oluyor, anormallik nerede,
-
Daniel-Koo bunu yazdı
yorumlar sdkjfnsdmfd

ikinci yoruma koptum beraber yaşıolar aynı hayatı paylaşıolar amk :D:D
-
Bunu ürünü kargo da getirmez özel eksortlar eşliğinde getirirler artık :D
-
Bitane şundan alalımda ebesinin namı yürüsün
-
edit: internet hatası yorum silinebilir
ArduouS tarafından 03/Eki/13 12:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Almak lazım. Buna binlerce müzik sığar..
-
ilk bilgisayarımda harddisk yoktu, floppy diskle açardım. 5 ceylerklik flopyleri bile kullandım.
2. bilgisayarım Pentium 100 dü aldığım hafta nerdeyse gezegendeki en hızlı PC'ydi, 1 GB harddiski vardı, arkadaşlar CD lerini getiriordu, harddiske yükleip oradan açınca ne kadar hızlı yükleyecek görsünler diye. (CDler çok yeniydi).
şimdi cep telefonları bile bu aletin 10 katı, bu sebeple ilk bilgisayarlarımı ve kullanırkenki heyecanımı hatırladıkça telefona bile büyük hörmet ve saygı gösteriyorum.
-
HolyOne bunu yazdı
ilk bilgisayarımda harddisk yoktu, floppy diskle açardım. 5 ceylerklik flopyleri bile kullandım.
2. bilgisayarım Pentium 100 dü aldığım hafta nerdeyse gezegendeki en hızlı PC'ydi, 1 GB harddiski vardı, arkadaşlar CD lerini getiriordu, harddiske yükleip oradan açınca ne kadar hızlı yükleyecek görsünler diye. (CDler çok yeniydi).
şimdi cep telefonları bile bu aletin 10 katı, bu sebeple ilk bilgisayarlarımı ve kullanırkenki heyecanımı hatırladıkça telefona bile büyük hörmet ve saygı gösteriyorum.
Bırak hörmeti saygı göstermeyi benim kullanmayı bile içim el vermiyor, önceleri komut ekranlı pc kullanırken aldığım zevki anlatamam, As400 lerde çalışıyordum askerde yeniden pc kullandığımı hatırladım şimdiki gibi her şey süslü püslü değildi, pc kullanırken mantık yürütme vardır bir .BAT dosyası hazırlerken aldığım zevki şimdinin pclerinde almak mümkünmü, ama şuda bir gerçek teknoloji hayatı kolaylaştırmak için var,
-
ne 10 yılı hocam maximum 5 yıl sonra piyasada çerez fiyatına düşer 4gb'lıklar gibi.
-
Thelordmax bunu yazdı
ne 10 yılı hocam maximum 5 yıl sonra piyasada çerez fiyatına düşer 4gb'lıklar gibi.
ne 5 yılı 2 sene sonra tamamdır :)