1 TB WD Harici Harddiskten Veri Kurtarma (Acil)
-
Çok değil dah geçen ay gold mağazasından Wd 1Tb harddisk almıştım. Bilgisayarımda ne var ne yok herşeyi yükledim. Şimdi bilgisayara takınca "veri okunamadı", "biçimlendirme gerekiyor" gibi hatalar alıyorum. Harddiski biçimlendirmeden hemen çıkardım. Varım yoğum onun içinde. Garantiye yollasam içindekileri silerler diye korkuyorum. Ne olur bi yardımcı olun, çok berbat durumdayım..
-
bu konu yardımcı olur diye tahmin ediyorum >>>> http://www.tahribat.com/Forum-2012-Veri-Kurtarma-Programlari-Toplu-Halde-Tek-Link-Direk-Indir-169317/1/
-
WD beni de yaktı hocam.. 1TB Bütün dosyalar uçtu gitti.
Veri okunamadı hatası veriyordu aynen başlarda bazen veriyodu bazen vermiyodu.
Sonra hep vermeye başladı. Son hiç çalışmadı. Yandı gitti kül oldu bitti. Bir daha WD ya da elektrikli HDD alırsam iki olsun..
-
WD gibi hdd nin ben ta... Bir ton resmimi mahvetti o yüzden resimleri gittim samsung'a aldım 2 tb var bendede parayı bulayım samsung alıcam bunuda yok fiyatına satıcam..
Dünyanın en boktan hdd markası. -
benim arşivde 1 tb wd de, inşallah böyle bir sıkıntı yaşamam bende. alalı 1.5 yıl oldu sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar. yanlış çıkarmadan kaynaklı
bozulma yaşanmış olabilir. arkadaşın verdiği programları kullanarak dene alabileceklerini al sonra da güzel bir format at. hatta kendi sürücüsünde
formatlama aracı var onu kullanabilirsin. inşallah kurtarırsın arşivini.
-
ONEMINUTE bunu yazdı
bu konu yardımcı olur diye tahmin ediyorum >>>> http://www.tahribat.com/Forum-2012-Veri-Kurtarma-Programlari-Toplu-Halde-Tek-Link-Direk-Indir-169317/1/
BEĞENDİM.. süper
-
ONEMINUTE bunu yazdı
buradaki programların hangisini kullanayım, daha önce böyle bir durumla karşılaşmamıştım :(
-
beni ağlatacaktı WD :( 65 GB ücretli photoshop arşivim 3000 e yakın studyo çekimi fotoğrafımı yaktı.
Götürmediğim bilgi işlem merkezi kalmadı bulamadılar.
Programları dene ancak genelde boş çıkıo WD de bende anlamadım orasını.
Yalnız şöle bi yöntem duydum harddiskin kafasını değiştirip kurtarıyorlarmış. Harici bir donanım varmış 200 $ gibi maliyeti varmış -
ZaZu bunu yazdı
beni ağlatacaktı WD :( 65 GB ücretli photoshop arşivim 3000 e yakın studyo çekimi fotoğrafımı yaktı.
Yalnız şöle bi yöntem duydum harddiskin kafasını değiştirip kurtarıyorlarmış. Harici bir donanım varmış 200 $ gibi maliyeti varmışhacı valla şimdi çarpacam harddiski sinirden. Tam 550 Gb lık arşivim içinde, eğer kurtaramazsam sıçtım ben.
-
EMRE955 bunu yazdıZaZu bunu yazdı
Yalnız şöle bi yöntem duydum harddiskin kafasını değiştirip kurtarıyorlarmış. Harici bir donanım varmış 200 $ gibi maliyeti varmışhacı valla şimdi çarpacam harddiski sinirden. Tam 550 Gb lık arşivim içinde, eğer kurtaramazsam sıçtım ben.
naparsan yap format atma sakın.
Haricinin garantisini kaale alıosan içindeki harddiski sök internal harddisk yap ben o şekilde yaptım başta çalıştı sonra patladı..
ZaZu tarafından 03/Ara/12 23:09 tarihinde düzenlenmiştir
Edit: yanlış okumuşum :) -
icindeki verileri kurtarmadan veya yedeklemeden gonderirsen yuzde 99 ihtimalle icindeki veriler ucacaktir.
bir usb-sata cevirici al hdd yi ceviriciye takarak verilere erismeye calis.