folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder 1 Temmuz Saye İnternet Altyapısına Geçiş

1 Temmuz Saye İnternet Altyapısına Geçiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

geçen hafta türk.net bağlattım. alt katımızdakinde ttnet var. 16m kadar paket ama 8 9 dan fazla alamıyor.

türknet bana 37mbite kadar hat değeriniz var 35 m kadar tarife verdiler.

geçen hafta hız değerine baktım 135 mbps diyo. 1 ay kullanayım 100 mbpsye çıkartcam sanırım ücretsiz türknette.

çünkü reklamda hattınızın kaldırabildiğim hızı sonuna kadar kullanırsınız diyordu

yapa değilse 35 üzeri vermiyor diye biliyorum. online hizmete gir orada paket yükseltme seçeneklerinde çıkar hocam.

yapa olsun olmasın 35 üstü verebilir bölge 100 destekliyorsa 100 alaiblirsiniz ama fiyat farkı var

35mbps e kadar ve 35 mbps üstü olarak 2 paket var şuan

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

geçen hafta türk.net bağlattım. alt katımızdakinde ttnet var. 16m kadar paket ama 8 9 dan fazla alamıyor.

türknet bana 37mbite kadar hat değeriniz var 35 m kadar tarife verdiler.

geçen hafta hız değerine baktım 135 mbps diyo. 1 ay kullanayım 100 mbpsye çıkartcam sanırım ücretsiz türknette.

çünkü reklamda hattınızın kaldırabildiğim hızı sonuna kadar kullanırsınız diyordu

yapa değilse 35 üzeri vermiyor diye biliyorum. online hizmete gir orada paket yükseltme seçeneklerinde çıkar hocam.

yapa olsun olmasın 35 üstü verebilir bölge 100 destekliyorsa 100 alaiblirsiniz ama fiyat farkı var

35mbps e kadar ve 35 mbps üstü olarak 2 paket var şuan

paket değiştirde 16 mb görünüyor sadece. deli mi sikti de aynı paraya 16mbpsye geçeyim

hat değerleri şu şekilde

http://prntscr.com/rzboa0

bu tabloya göre alabiliyorum sanırım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

ben kullanıcı olarak karlı veya artan bi faydamız olacağını nedense sanmıyorum. bu btk işin içinde varsa kesin bi ipnelik  oluyor sonrada. akn kalkıyor diye delirdir. çıldırdık. fıttırdık. sonra fiyatlar tavan yaptı. ortalama internet hızları düştü. hala ttnet'de 16 mb hız satılıyor. kotalı geldi bilmem noldu bence gece free akn uygulaması şuandan daha güzeldi.

1. Gece AKK saymama muhabbeti zaten AKK'nin kaldırılması sürecinde bir adımdı.

2. AKK 2016 yılında kaldırılması kararı alındı. O dönem dolar 3 liraydı şuan ne durumda ? İstiyorsunuz ki hiç bir şeyin fiyatı artmasın. Enflasyon diye bir şey var.

3. Türk Telekom fiyatlarını pahalı tutmak zorunda. Rekabet kurumu diye bir şey var. Telekom bugün istese 50 liraya 100 megabit verebilir. Bunu yapabilecek gücü ve parası var. Ancak böyle bir paket çıkarsa kim takar Türknet'i, Netspeed'i vs. Çok sürmez diğer firmalar piyasadan çekilir piyasa Telekom'a kalır. Telekom'da kafasına göre zam yapar. Rekabet kurumu bunun için var. Aynı şey Turkcell içinde geçerli. Turkcell diğer iki operatörden pahalı olmak zorunda.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

TTNET'in ben amk. Eve türknet bağlatayım dedim altyapı yok dediler. Neyse türktelekom ile uğraştım altyapın var eve kadar fiber geliyor dedi. Türknete döndüm bak fiber var, sende de fiber paket var bana ver dedim. Yok diyor sadece türktelekom verebilir. Amk böyle firmanın. 16mbit 92 TL almak zorunda kaldım soktuğumun telekomundan. 

bi kurtulamadık şu çakallardan

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

TTNET'in ben amk. Eve türknet bağlatayım dedim altyapı yok dediler. Neyse türktelekom ile uğraştım altyapın var eve kadar fiber geliyor dedi. Türknete döndüm bak fiber var, sende de fiber paket var bana ver dedim. Yok diyor sadece türktelekom verebilir. Amk böyle firmanın. 16mbit 92 TL almak zorunda kaldım soktuğumun telekomundan. 

bi kurtulamadık şu çakallardan

Malesef türk telekom fiber altyapısını netspees ile paylaşabiliyor ancak turknet kullanamıyor bunu. 

Turknet kullanıyorum. 10₺ farkla hattımın en yüksek hızı 73mbit alıyorum.

Testlerde 6 8 mbit

Oldukça tatmin edici. 

Yapaya geçsek de upload artsa :) 

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek

Bu alternatif modelde VDSL'de upload hızları Turk.net yapa altyapısını kullanmayanlar için 4 Mbit'den yüksek hızlara çıkabilecek mi? @mkyb

Upload sorununu gram siklemiyor BTK, TT. Superonline Fiber'de arttırmış sadece.

Kernel_Panic tarafından 15/Nis/20 00:31 tarihinde düzenlenmiştir

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Kernel_Panic bunu yazdı

Bu alternatif modelde VDSL'de upload hızları Turk.net yapa altyapısını kullanmayanlar için 4 Mbit'den yüksek hızlara çıkabilecek mi? @mkyb

Upload sorununu gram siklemiyor BTK, TT. Superonline Fiber'de arttırmış sadece.

Süperonline biraz reklam amaçlı yaptı gibi. Corona sonrası geri alır diye düşünüyorum

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

Şu hızları gördükçe kafayı yiyecem 5 mb internet kullanıyorum hala degerini bilin 16mb 35mb 

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Kablonet hayattır. 100 mbit var, TV belgesel kanalları vs vs de var. 79 tl falan ödüyorum. Çokta memnunum, upload hızı düşük, o artsa çok daha iyi olurdu. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Https
    Https's avatar
    Erkek
    Foxxxxxx bunu yazdı

Şu hızları gördükçe kafayı yiyecem 5 mb internet kullanıyorum hala degerini bilin 16mb 35mb 

+1 benim 3-4 Mbit. Burda fazla gösteriyor. Olursa vae vdsl geçirecekler bakalım. Kaç gün sürer kim bilir. Böylelikle diğer operatörlere geçme şansımda olur yapa dan başka operatöre geçişte ek ücret çıkarıyorlar.

Toplam Hit: 16840 Toplam Mesaj: 29
adadsadsad