folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 1 Temmuzdan Sonra Devlet 10 Lira Altı İlaçları Ödemeyecekmiş?

1 Temmuzdan Sonra Devlet 10 Lira Altı İlaçları Ödemeyecekmiş?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    mclaren bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

yok hocam efsane bunlar böyle birşey şimdilik yok

sanırım kbb gliserin damla yazmıştır o zaten ödeme dışında ama şimdi yeni bi uygulama üzerinde çalışıyor devlet

orneğin tansiyon ilaçlarına 20 lira sınır koyacak bunu yüzde 20 esnetebilir hale getirecekler yani bu ne demektir doktor sana tansiyon ilacı mı yazdı 24 liraya kadar devlet karşılar eğer ilaç 25 lira ise 1 lirayı hasta cebinden karşılar 

tüm ilaçları böyle gruplamayı düşünüyorlar geçen okumuştum yakında gelir zaten ki şu anda muadil ilaç verdiğimizde sorun çıkaran adamlar var aynı ilacı ver diye aynısını verdiğimizde min. 3-4 lira extra fark çıkıyor o zaman geri adım atıyorlar 

@prom

abi o olay biraz daha farklıydı o zamanlar ilaçlar devlet tarafından karşılanıyordu ki teyze oğlu anlatıyor (eczacı olan) zamanında gitmiş ilaç almaya adam çıkarmış buna bi ağrı kesici vermiş bizim t.oğlu demiş ki dayı burada tansiyon ilacı yazıyor sen ne yapıyon ak diye adam illa karşısındakinin yanlış olduğunu iddaa etmiş yani demek istediğim düzgün bi ilaç desteği yoktu kaldı ki doktor hizmetleri belli idi

ama şu an bu kadar fazla giderin olması tamamen özel hastanelerden kaynaklanıyor kimse itiraz etmesin fatura şişirmeyen özel hastane yok 

şu anda belli bi ücrete kadar devlet karşılıyor ama %90 özeller bunu almıyor hastadan (fazlasını) peki nasıl kazanıyor bunlar düşünmek lazım.

zamnında eczane işinde çok olaylar dönüyordu doğrudur ama mevcut ilaç fiyatları ve karekod uygulaması ile artık bitti denebilir bu olaylar

edit : sülo yazını şimdi tam okudum hangi eczacı soğuk algınlığı balgam sökücü ve antibiyotiklerin yüzde 80'ını ödemiyor diyorsa yanına gidip beni bi arasana ak o adamın :W vitamin olayında da multivitaminler ve extra takviyeler ödenmez (şurup olarak ödenir.) b vitaminleri c vitamin destekleri calsiyum magnezyum ilaçları ödenir. 

Haci  primabolan 13010B  varmi sizde  kaca gidiyor bu meret..

olması lazım hocam 10 lira gibi bişi

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Sagol kardes.. Kazik yemiyelim diye sordum..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Külli yalan

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Neyse yürürlüğe girsin ozaman kayarım ben bu hükümete...İyice bokunu çıkarmaya başladılar.inceden inceden iteliyorlar yarın bigün hepsini itelerler ruhumuz bile duymaz alışır gideriz artık.

By-alper tarafından 09/Eyl/12 20:46 tarihinde düzenlenmiştir

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

bırak 10tl altını ben hiç ödemiyom ilaç dese ne olacak sanki gene %50 alacak adam.bizim millete nasıl bi dozajda ne verdilerse artık :D

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
Toplam Hit: 2122 Toplam Mesaj: 16