1 Terabyte Beleşe Mail
-
Ewet 1 terabyte yanlış duymadınız 1 terabyte üstelik beleş buyrun
www.mailnation.com
-
Gmail neyime yemiyo ki kardeş. :)
-
gmail 3 bu yanız onun 500 katı
-
lan benim 1tb harddiskim yok ama mail hesabım var nası olacak o :D
-
İŞTE BAŞLIYORUZ
1. BU DAHA ÖNCEDEN VERİLMİŞTİ
2. LA BİZ BUNU ALINCA İÇİNİ NASIL DOLDURACAZ:))))))))))))))))))))
-
len gidip mail hesbaı almaya çalışın da sonra şu linkleri ekleyin. Buradan hesabım wardı sadece aldığımda accountu naip olmuştu inbox umu görmek. o zaman 10 gb veriodu. şimdi giriyim dedim her yer reklam.. Sign up girişi yok. nereye tıklarsan reklam. Boşuna hit yapmayın götlere
-
domain gitmiş adamların
-
Aga buna sistem felan da kurulurmu :Dyani mp3 felan da saklayabiliriz ama upload edene kadar canımız çıkar )
-
arkadaş ben burdan nası alcam bi almasını da göster de 3 saat arattırma link verip durmuş bu site yaw. arayamıcam anlatırsan sevinirim.. Saol şimdiden
-
a.q. benim hdd 40gb o bile yarısı boş.napacam ben 1terabayt maili a.q. hadi mail değilde saklama alanı gibim bişey olsa gene iyi.ayrıca bu konu taaaaaa 2005 li yıllarda açılmış,biz boşuna cevap yazıyoruz gibi geldi bana hadi hayırlısı
-
bu konuda daha öncede yazı yazılmıştı hatta o zaman geyik olsun die almıştım ben ama inanın hiç bi işinize yaramıcak ne koycaksınız ki o kadar bilgisayarınızı toptan upload ederseniz bile fazla yer var. hem zaten bi süre sora kullanmamaktan unuttum kullanıcı adını ayrıca domain gitmiş