folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 1 Terabyte External Harddisk Satan Var Mı?

1 Terabyte External Harddisk Satan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Bana 1 tb harici güç girişli 3,5 inch external harddisk lazım ama çok para verme durumum yok :S Eğer yardımcı olabilecek biri varsa bana ulaşsın . İstanbl içi olursa elden alacağım zaten .

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkcode
    Darkcode's avatar
    Erkek

şuan vatan da tüm hddlerde indirim var.

http://www.vatanbilgisayar.com/05081010DiskLandingpage.aspx

nasıl edelim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

hocam hepsinden 50 100 tane stokta var :D ben alana kadar çoktan biter hatta bitmiştir bile :D

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

lan 3 gun once WD'nin 1TB'ini 150ye aldim elektroworldden, simdi olmus 130tl. HAY BEN BOYLE neyse :|

I find your lack of faith disturbing.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Bende bu harici harddiskler hakkında konu acıcaktım.. burdan yazısalım bari.. Bende içine işletim sistemi kurabilecegim... usb den calısan ayrı guc kablosu olmasın ınternet cafelere gidip film, eğitim seti vs şeyler atacagım için kablo takıcak yer aramayım.... almak istediigin harddiskin boyutu 1 veya 1,5 tb olcak.. Sizce hangisi markayı almalı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adana01
    adana01's avatar
    Erkek

Hem konu biraz daha yukarılara çıkmış olsun hemde merak ettiğim bişe var ayrı konu açmayim konuyu açan arkadaşında belki işine yarar :)

ya sizce en iyi harddisk markaları sırasıyla ne

western digital

seagate

samsung

verbatim

smatdisk

ıomega

packardbell

lg

veya bunların dışındaki markalardan bende almayı düşünüyorumda

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkcode
    Darkcode's avatar
    Erkek

WD

nasıl edelim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

zaten marka wd olacak ta hiç kimse satmıyor mu ya ? :S

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanal_Zeka
    Sanal_Zeka's avatar
    Erkek

500 lük var alırsan... ilgilenirsen pm atarsın.

Tbt"de Konu Konu Gezip Tüm Müritlerin İmzalarını Okuma Gibi Bi Alışkanlık Kazandım :))))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

yok hocam 1 , 1,5 tb düşünüyorum. Buldum bi tane de şimdi dikey olarak kullanılanı yatay olarak kullansak veya tam tersi yatay kullanılanı dikey kullansak nolur . onu anlamadım işte :D bide bulduğum vistaya kadar destekliyo win7 de sorun çıkarmaz heralde...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

fiyat aralığın nedir ne kadara arıyorsun 1 tb western elements serisi var elimde pm atarsan sevinirim bu aralar işlerim çok yoğun dikkat edemeyebilirim :(

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
Toplam Hit: 3156 Toplam Mesaj: 16