1 Terabyte External Harddisk Satan Var Mı?
-
Bana 1 tb harici güç girişli 3,5 inch external harddisk lazım ama çok para verme durumum yok :S Eğer yardımcı olabilecek biri varsa bana ulaşsın . İstanbl içi olursa elden alacağım zaten .
-
şuan vatan da tüm hddlerde indirim var.
http://www.vatanbilgisayar.com/05081010DiskLandingpage.aspx
-
hocam hepsinden 50 100 tane stokta var :D ben alana kadar çoktan biter hatta bitmiştir bile :D
-
lan 3 gun once WD'nin 1TB'ini 150ye aldim elektroworldden, simdi olmus 130tl. HAY BEN BOYLE neyse :|
-
Bende bu harici harddiskler hakkında konu acıcaktım.. burdan yazısalım bari.. Bende içine işletim sistemi kurabilecegim... usb den calısan ayrı guc kablosu olmasın ınternet cafelere gidip film, eğitim seti vs şeyler atacagım için kablo takıcak yer aramayım.... almak istediigin harddiskin boyutu 1 veya 1,5 tb olcak.. Sizce hangisi markayı almalı.
-
Hem konu biraz daha yukarılara çıkmış olsun hemde merak ettiğim bişe var ayrı konu açmayim konuyu açan arkadaşında belki işine yarar :)
ya sizce en iyi harddisk markaları sırasıyla ne
western digital
seagate
samsung
verbatim
smatdisk
ıomega
packardbell
lg
veya bunların dışındaki markalardan bende almayı düşünüyorumda
-
WD
-
zaten marka wd olacak ta hiç kimse satmıyor mu ya ? :S
-
500 lük var alırsan... ilgilenirsen pm atarsın.
-
yok hocam 1 , 1,5 tb düşünüyorum. Buldum bi tane de şimdi dikey olarak kullanılanı yatay olarak kullansak veya tam tersi yatay kullanılanı dikey kullansak nolur . onu anlamadım işte :D bide bulduğum vistaya kadar destekliyo win7 de sorun çıkarmaz heralde...
-
fiyat aralığın nedir ne kadara arıyorsun 1 tb western elements serisi var elimde pm atarsan sevinirim bu aralar işlerim çok yoğun dikkat edemeyebilirim :(