1 Terabyte Lık Dev Oyun Arşivi
-
Helal olsun valla in in in zor bitti bende bir kac oyun indiricem ama senden bir istegim var Vista 64-bit icin Half-Life upload edermisin ya ben bulamadim indirdiklerimde calismadi .Bulursan sevinirim ... Emegine saglik .
-
Hojam Bunların Çoğu Farkettiysen 2009 ;) Ama Tamam Hojam Halleder Yüklerim Buraya ;)
-
break bunu yazdı:
-----------------------------
Helal olsun valla in in in zor bitti bende bir kac oyun indiricem ama senden bir istegim var Vista 64-bit icin Half-Life upload edermisin ya ben bulamadim indirdiklerimde calismadi .Bulursan sevinirim ... Emegine saglik .
-----------------------------http://rapidlibrary.com/index.php?q=64+bit+half+life+natively
Buyur Hojam Güle Güle Kullan ;) -
fifa 2000 oleyyyyyyyyy saol hocam çok makbule geçti saol :)
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
Hojam Bunların Çoğu Farkettiysen 2009 ;) Ama Tamam Hojam Halleder Yüklerim Buraya ;)
-----------------------------fark ettim hocam. assassin's creed 2 gibi fazla tutulan oyunların oluşturduğu bişiler içn dedim ben aslında ;) hani o çıktıktan sonra sağlam bi derleme iyi gider. neyse hocam sen işini bilirsin ^^ tşk'ler tekrardan
-
c/p yaparken resimlere geldiğinde alttan al resimleri üstteki orjina boyuta getirme boyutu çıkmasın die ;) ayrıca tahribata böyle konular yakışmıyor sapık kişisel görüşüm...
-
hackworm bunu yazdı:
c/p yaparken resimlere geldiğinde alttan al resimleri üstteki orjina boyuta getirme boyutu çıkmasın die ;) ayrıca tahribata böyle konular yakışmıyor sapık kişisel görüşüm...
-----------------------------Hocam Yakışmıyor Demişsin. Neden Yakışmıyor ? Size İyiliik Olsun Die Bulup Buluşturup Tek Tek Up Edişim mi ? Aman Bizim Müridler Yararlansın Diip Bulup Emek Göstermem Neden Bu Kadar Eleştriliyor ? Bana Birisi Çıkıpta Bunu Lütfen Açıklasın ? Ya Yapılan Emek Bu Kadarmı Kötülenir ?
-
obaaa güzel paylaşım eyvl la.
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------Hocam Yakışmıyor Demişsin. Neden Yakışmıyor ? Size İyiliik Olsun Die Bulup Buluşturup Tek Tek Up Edişim mi ? Aman Bizim Müridler Yararlansın Diip Bulup Emek Göstermem Neden Bu Kadar Eleştriliyor ? Bana Birisi Çıkıpta Bunu Lütfen Açıklasın ? Ya Yapılan Emek Bu Kadarmı Kötülenir ?
hemen açıklıyım sapıkcığım çok bast bir mantığı var bu siteye girenlerin çok büyük bir bölümü bu oyunları indirmek için değil tahribatın tahribatlığı için foruma giriyor...ayrıca sence bu emek mi karizmatik metin editörüne c/p ha ? gerçekten emek diyorsan sence o dosyaları upload edenlerin ki ne ? ayrıca tahribatın bu konu ile forumtr'dan ne farkı kaldı ? yanlış anlama tartışma amacı ile yazmıyorm -
tek bişey soracam sen bu oyunların hepsini oynadınmıı ?
edit: sadece merak ...