1 Tl İle Çalışan Oto Yıkama Makineleri...
-
sinyalimi kırdığından beri sıcak bakamadığım bişey, hatta için için sövüyorum
-
Batarsın hoca. 5 dakikada bir araba girip ciksa günde 100 tane girmesi için sabahtan aksama kadar hic durmadan calisior olması lazım.
Tabi yaktığı elektriği suyu, koyduğun mekanın kirası, arızası vs derken elinde kalır dikkat et.
-
hocam bence 1tlden şuan yapılacak en güzel iş haşlanmış mısır :D 2-3 tane yerin olucak koyucan bak bakalım nasıl geri dönüyo paran
-
boş bi arazim varr bulunduğum yerdede hiç oto yıkama yok potansiyel fazla denemek lazım
-
hiç olmadı mahallenin kadıları gelir halı yıkar :)
-
Bence Mahlleden Kızları kadınları toplayacan günlük 10 tl vercen :D yıkayacaklar arabayı :D
-
arkadasım bence bu ie hıc bulasma derım. bu makınelerı ılk olarak turkıyeye ben soktum. www.tpe.gov.tr adresıdentasarım ve patenet halarına bakarsan fikret sanal adına kayıtlı oldugunu goreceksın. ben orjınal alman malzemelerı kullanıyordum fakat benım kopyalarım cıkmaya basladı ve onlar ucuz olsun dıye çin mallarını kulanmaya basladılar. arızalanıyor ve sureklı bakım ıstıyor. ayrıca 1 adet ıle kazanamazsın enaz 20 adet almalısın buda ortalama 30-40 bın tl gıbı rakam yapıyor. bu ısı hobby olarak yapıyordum fakat sanayıe donustu bızım turk uckagıtcı uyanıklar yuzunden bırakmak zorunda kaldım. ama ıllada yapacagım dersen ıstedıgın gıbı yardım ederım. xous bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar yeni bi işe atılcam bu makınelerden almak istiyorum fiyatları ve
kar oranı nasıldır tanıdığı olan işi bilen varmı ?
-----------------------------
-
volkan bunu yazdı:
-----------------------------
sahibinden.com da ikinci elleri 9 binle 15 -20 bin tl arasındaydı sanırım
-----------------------------oha :D ne pahalıymış ya baya geritirisi var sanırım o zaman