1 Yeni Domain + 100 GB Alan + Sınırsız Trafik = Yıllık 35 TL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

pratik yapmak için falan iyi ama prof kullanımda GoDaddy kesinlikle tavsiye etmem.

5 tane site aldım hosting filan toplam 180 li,raya denk geldi.

1 sene sonra renew adamlar 400 lira istedi. taşımak için uğraştım süre azalınca taşınmadı da.

face instagramdan bişiler yapmaya çalışıyom. şimdi 50 dolar istiyor. 4 domaine.

domain alcaksanız laın en fazla seneye de 20 dolar ister 1 domaine.

ama hostinge bulaşmayın ziküverir

hocam tam taşıma olayını söylücektim. Zaman az kaldı diye yapamamışsın. 1 ay kala taşısak başka yere ? ibnelik yaparlar mı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı
    hocam tam taşıma olayını söylücektim. Zaman az kaldı diye yapamamışsın. 1 ay kala taşısak başka yere ? ibnelik yaparlar mı?

valla hacı benim 11 gün falan kalmıştı. askerdeydim öyle zart diye girip taşıyamıyordum. bi baktım maile 11 gün kalmış.

işte taşıma falan başvurusu yaptım.

2 3 gün sonra tekrar baktım. olmamış.

canlı destek aldım işte ns falan yanlış girilmiştir tekrar yapın dedi.

denedim aradan gene 2 3 gün geçti.

bi baktım renew süresinde yapılmamış cart curt 50 dolar istiyolar.

sinirlendim hesabı komple kapatın dedim tabi ne demek dediler 15 saniyede hesap kapatıldı :D

sonra almaya çalıştığımda (yeni hesapla) parking olmuş teklif topluyolardı.

skerler dedim uğraşmadım sonra.

belki ben tam ayarını yapamadım ama yönetim paneli hızı site hızı isimtescil kadar bile hızlı değildi(dnsden filan da kaynaklıdır bilemem firmaya bok atmıyom.ama yaşadığım bu)

yönetim paneli başta çok basit işlevsel gibi duruyo ama dediğim gibi isim tescil kadar faydalı değildi.

ha dersen godaddy mi isimtescil mi, git bi free host al dene 5 6 ay derim :D

NOT: bu arada girip bi bakayım dedim black uzantı gördüm   joe.black denedim alınmış ya :((((

gerçi alınmasa da 1k dolar filan isterler zaten almazdım ASDFG

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

godaddy nie olumsuz yorumlar görüyorum genelde?

nereyi tavsiye edersiniz?

goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

godaddy nie olumsuz yorumlar görüyorum genelde?

nereyi tavsiye edersiniz?

Ben kullanıyorum hocam, şimdiye kadar da bir sıkıntı yaşamadım

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Ben guzel.net.tr kullaniyom. 4 defa destek estedim 1 tanesi gece saat 1 de aradim acmazlar dedim actikar telefonu yardimci oldular. 2 defada portal uzerinden yardim istedim aynen hemen geri donduler. 1 defada online canli destek istedim hemen geri donus oldu...

Buradan bir kac kisiden duymustum host firmasini guvenerek aldim , gayet memnunum. Fiyatida iyi..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Hocam baktımda reseller paketlerine 1 gb alan için aylık 15 tl istiyor. alan çok az, fiyat ise çok fazla.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Konu güncel arkadaşlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

yukarı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

Birini kullandim ikincide kararsizim alsammi almasammi bilemedim

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

godady den 8 liraya domain aldım

vay amk aldığım günden beri spam mailleri geliyo domain ile ilgili

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 6810 Toplam Mesaj: 34
godaddy host kampanyası domain kampanyası