1 Yıllık Zemana Kampanyası..
-
1 yıllık beta lisansımı süresi bitmeden iptal ettiklerinden bu yana gıcığım bunlara
-
benim hoşuma gitmedi kaldırdım, privacykeyboard tavsiye ederim :)
-
zemane ve poktusun reklamını yapıyorlar bariz.
-
64 bite kurulmuyor yalnız
-
PLuToNiuM bunu yazdı:
-----------------------------
zemane ve poktusun reklamını yapıyorlar bariz.
-----------------------------poktus dedıgın sıte sanırım doctus, o sitenin reklama ihtiyacı yok vede sağlam sitedir tahribat gibi.. o sitede acıklama oldugundan dolayı doctusu ben yazdım detaylı acıklama olsun diye.. doctusun orda sucu yok..
-
beta lisansmı bunlar betayı pat diye iptal ediyo haberiniz olsun
-
@nolanger @SUPERBICO
PrivacyKeyboard yazılımı sanal klavye programıdır ve şuanda en güvenli sanal klavye programlarından biridir.Zemana'nın yazılımına gelicek olursak Zemana'nın bu ürünü HIPS yazılımıdır.Yani sezgisel bir koruma sağlar.Bahsettiğiniz programlar iki farklı programdır.Ayrıca PrivacyKeyboard yazılımı fos değildir.İsteyen sanal makinada test edebilir.
-
Avira bunu yazdı:
@nolanger @SUPERBICO
PrivacyKeyboard yazılımı sanal klavye programıdır ve şuanda en güvenli sanal klavye programlarından biridir.Zemana'nın yazılımına gelicek olursak Zemana'nın bu ürünü HIPS yazılımıdır.Yani sezgisel bir koruma sağlar.Bahsettiğiniz programlar iki farklı programdır.Ayrıca PrivacyKeyboard yazılımı fos değildir.İsteyen sanal makinada test edebilir.
-----------------------------hips olayını açar mısın biraz?
-
şöyle diyim bir nevi yapay zeka... programların hareketlerini kontrol ediyor..mesela cam actıgında hemen uyarı verıyor cam acılıyor diye..vs vs
-
Avira bunu yazdı:
@nolanger @SUPERBICO
-----------------------------hot virtual keyboard nasıl? güvenli mi o da?