10 Ateist, 4 Din Adamı, Bir Yarışma
-
Arkadaşlar Kanal T'de yakında bir program çıkacağı haberleri dolanıyor internette. 10 ateist, 4 din adamıyla (farklı dinlerden) bir eve girecekmiş. Din adamları ateistleri imana getirmeye çalışacaklar. Ödül de kutsal topraklara ziyaret :D
Buyurun detaylar için; http://www.agnostik.org/3211-dinstar-yarismasi-geliyor-tovbekar.html
-
Ulan ben para için inanacaksam yada inanmayacaksam hiç inanmam daha iyi yada tersi işte. İşte bunların dini imanı para hacı
-
İmkansız... :)
Bir Ateist Hayatta Tanrının varlığına inanmaz. Maddecidirler, (Materyalist) Maddenin Maddeyi yarattığına Körü körüne inanırlar... En Fazla Tanrı Kavramını Kabul etseler bile Din kavramını asla ama asla Kabul etmezler....
Materyalist Düşünen birine Soyut Güç ve Soyut Bilimlerden Bahsedemezsin... Etsen bile Dinlemez.
Ben Gerçek Hayatta Ateistler le Çok tartıştım, ama Bir Dirhem bile Yol alamadım oradan biliyorum. :)
-
Ne yani bunlar sidikmi yarıştıracaklar...Salak dolu etraf
-
lan olm bu mıllet harbı salak gerızekalı ... ve dhası yaa. yok bole bıse..
-
Hafta içi öğleden sonraları Kanal T "Bizimkiler" dizisinin bölümlerini veriyor.
-
kanal t ne lan :S
-
Saçmalık.
Shockman, ateistler körü körüne maddeye inanıyorlar demişsin de hristiyanlar,müslümanlar,yahudiler körü körüne Allah'a inanmıyorlar mı ?
-
Yapımcısı Kim Biliyormusunuz?
Ulusalcı Tayfadan, Ergenekondan Yargılanan, Sisi Lakaplı; Seyhan Soylu.
En Garipi İse GÜlgün Feyman Moderatör Olacak.
Gülgün Feyman Sanırım Ulusal Kanallarda İş Bulamayınca Kafayı Sıyırdı :S
-
Aybey bunu yazdı:
-----------------------------Saçmalık.
Shockman, ateistler körü körüne maddeye inanıyorlar demişsin de hristiyanlar,müslümanlar,yahudiler körü körüne Allah'a inanmıyorlar mı ?
-----------------------------Ehheh Kızma Canım, Bişey dediğim yok, Dediklerim Doğru ama, Körü Körüne İnanan Dinciler Hususuna Bu konuda Girmek istemiyorum, Hem girsemde bişey değişmeyecek, bak belirtmişim, İnanmanıza ihtimal bile yok kanaatimce.
-
Kuran-i Kerim'i açıp okudunmu sen ?
İnandığın kitaptan haberin varmı ?
Beni müslüman yapacak olan senin konuşman değilki ,inandığınız kitaptır.