folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder 10 Bin Tane Mailin Hepsi Nasıl Silinebilir

10 Bin Tane Mailin Hepsi Nasıl Silinebilir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    ganimet bunu yazdı:
    -----------------------------

o sanırım çöp kutusunda oluyodu

"(Spam klasöründe 30 günden daha fazla bekleyen mesajlar otomatik olarak silinecektir)" Gmail

tüm maillerde önemsiz e-postalar beklemez silinir 30 güne. kasma kendini boşuna :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    tümünü seç butonunu işaretle  lazım olanları Ctrl ye basarak işaretlerini kaldır ve sil de bu kadar basit bunun içinde  konu açmışınya  ne günlere kaldık.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

dostum iyi demissinde 10 bin maili ki mailbox patlamadiysa :D ctrl ye basarak aralarindan sececek ve ise yarayanlari alaacak diyorsun he güldürme beni  hersayfayi isaretlicek ve sil dicek he :D iyi fikir ..bossan sen yap adamin sifresini al da (:

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

10 Binmi :S

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    ByALeX bunu yazdı:

10 Binmi :S

evet her yazılan msj gelmiş 30 gün bekleyecez yada arada silme zamanını geçirecez:) 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2339 Toplam Mesaj: 16