10 Bin Tl Nin Yillik Faizi Nekadar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

daha yolun başındasın söyleyim hemen faiz haramdır. faizle iş yapan hiçkimse görmedim işi doğru gitsin. faizle gelen mal bi şekilde çıkar senden bunun birçok örneği var.

Ne yamyam adamlar var hiçbirine birşey olmuyor. Kendinizi kandırmayın böyle onlar zengin ama faiz yiyor şöyle olacak böyle olacak götüne kazık sokacaklar ben faiz yemiyorum bana hiçbirşey yapmayacaklar. Adam 75 yaşına kadar kral gibi yaşıyor 75 yaşında kanser manser birşey oluyor sonra da siz aha gördün mü faiz yedi eziyet çeke çeke öldü diyorsunuz. Ne olacaktı ölümsüz mü olacaktı adam. Ülkenin senelerdir ağzına sıçtılar hiçbirine birşey olmadı. Hepimizden de uzun yaşayacaklar ve bir yerde hepsi ölecek. Bırakın kendinizi kandırmayı da milleti korkutmayı da. Adam kimseden para çalmıyor parasını değerlendirmek istiyor. Ota boka gösterdiğiniz tepkiyi keşke hastanelerin acilinde insanlar kapıda yerlerde yatarken hala hastane, tıp fakültesi yerine camiler, kur'an kursları açılırken de gösterseniz keşke.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

ing 14% veriyor parana, tabii devlet de faiz uzerinden 15% vergisini kesiyor.

Yani (10.000*0,14)*0,85 = 1.190 lira yillik faizi getirisi olur. Aylik 99,16 lira :)

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

daha yolun başındasın söyleyim hemen faiz haramdır. faizle iş yapan hiçkimse görmedim işi doğru gitsin. faizle gelen mal bi şekilde çıkar senden bunun birçok örneği var.

daha yolun başındasın soyleyeyim hemen.  Bu ekonomik sistemde -takas- değil -para- kullanıyorsan faiz yiyorsun. Bu sistemde para -faiz- ile yaratılıyor. 

Cebinde taşıdığın para neyin karşılığı zannediyorsun ? Merkez bankasındaki altınların falan mı ? Dünya o sistemi coktan bıraktı.

Bütün müslümanlar haram yiyor.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

helal haram kısmına bakacak olursan katılım bankalarının vaadlerini gözden geçirmeni öneririm.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

10 bin tl çok yüksek bir rakkam getirisi 4 5 bin olur aylık

Hocam saçmalama Allah aşkına %50 aylık faiz mi olurmuş. Herkes varını yoğunu yatırsın o zaman. 

Yıllık alabileceğin faiz bankadan bankaya değişiklik gösterebilir. Yıllık %10-13,5 arası max. kazanç olur. 

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Bence rıza olan her şey helaldir.. Vicdanın rahat ise helaldir, ama yok vicdanında bir rahatsızlık hissettiysen o işten uzak durmalısın..  Haramdır.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Bence rıza olan her şey helaldir.. Vicdanın rahat ise helaldir, ama yok vicdanında bir rahatsızlık hissettiysen o işten uzak durmalısın..  Haramdır.

Gercek islam bu değil

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Gercek islam bu değil

Olabilir, ben de islami yönden demedim ki. :) Deist bakışı.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

PonziBank <3 Bende paramı ponzi banka yatırıyorum. İyi ki varsın ponzi bank

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

Hocam saçmalama Allah aşkına %50 aylık faiz mi olurmuş. Herkes varını yoğunu yatırsın o zaman. 

Yıllık alabileceğin faiz bankadan bankaya değişiklik gösterebilir. Yıllık %10-13,5 arası max. kazanç olur. 

Ironi :/

Toplam Hit: 15269 Toplam Mesaj: 101
faiiz