10 Dakika İçinde Neti Kopan Kaç Kişi Var?
-
saat 16:45 ile şu 16:57 e kadar kaç kişinin neti koptu ??
ModS:Konuyu doğru yere açalım ayrıca gereksiz gizlemeyelim -
ttnet bokunu çıkardı ama.. netimi yeniden başlatıp araya reklam sokarak tam 5 dakika daha bana kitliyor.. ben neysede işi olanı nedne düşünmüyor??
-
benim net de gitti superonline bizim buralara gelse de super e geçsek artık..!
-
Benim de gitti :S
-
valla internet kafe işletiyorum. dün 2 makineye format attım herşey normal bu sabah baktım onlarda dahil 4 makine internete girmiyor herşey normal olmasına rağmen. şuanda da internete her zaman giren makinelerden 8i girmiyor. önce 4 tü. sonra 6 oldu şimdide 8 oldu. sırayla internetten kopuyolar her türlü yolu deniyorum girmeleri için nafile... nasıl iş anlamadım aq
-
hayır net gitti geldi kısa bir reflam yayınladı sonra düzeldi ne oluyor ya biz buna zorunlu değiliz ki
-
benim 2 3 günde bir gece netim gdiyo bazen 10 dakka bazen 1 saat gelmyo
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
hayır net gitti geldi kısa bir reflam yayınladı sonra düzeldi ne oluyor ya biz buna zorunlu değiliz ki
-----------------------------hocam sen istediğin kadar zorunlu değilim de , mahkemede çıkarırlar sözleşmedeki bir maddeyi gözüne sokarlar, kaçımız okuyoruzki.
-
AMpul bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------hocam sen istediğin kadar zorunlu değilim de , mahkemede çıkarırlar sözleşmedeki bir maddeyi gözüne sokarlar, kaçımız okuyoruzki.
-----------------------------sözleşmede yazılan herşeyi kabul etmişsin diye bir yargı yok, eğer gerekli kişi sayıs şikayet ederse sözleşmeyi fes eder mahkeme.
gidip sen sözleşmeye, ben hayatım boyunca bu sözleşmeyi imzalayana domuzcuk dicem ve oda kabul edicek diye bir madde koy imzalasın.
adam gidip mahkmeede şikayetçi olursa mahkeme kaldırır o maddeyi.
-
hocam bikaç gündür harbi bokunu çıkardı ttnet.bu başlığa girerken bile yarımsaat koptu.
-
bi an bende kopukluk yaşadım o saatlerde :|