folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder 10 Dakikada Bir Karşıma Uyarı Penceresi Gelsin!

10 Dakikada Bir Karşıma Uyarı Penceresi Gelsin!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

10 dakikada bir karşıma uyarı penceresi gelsin istiyorum. Windows XP kullanıyorum. Nasıl yapabilirim. Uyarı mesajını kendim girmek ve ne kadar aralıklarla geleceğini de kendim belirlemek isterim , ama bu ikisi şart değil.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckle
    knuckle's avatar
    Erkek

Hocam sadece bir uyarı mı? Yani tam olarak ne amaçla kullanacağını açıklarsan bir script mi yoksa program mı gerekli kestirebiliriz.

fazla uzaklaşmış olamaz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek

Vista rainbarda olan seylerden mi bahsediyorsun acaba

the one and only yaramaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

hocam bence bilgisayarı kökten kaldırman senin için daha faydalı olacak :)

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clio
    clio's avatar
    Erkek
    hep çayı ocakda unutturum birkeresinde ocağın altını açık bırakıp dışarı çıkmıstım annem zor kavuşmuş :D , öyle 2 3 kere vukuatım oldu en sonunda arkadaşa program yazdırdım . istediğim dk yazıyosun uyarı veriyor ocakta çay var diye melodileride farklı oluyor . Şu saatde işim var bana haber verdiye komut veriyorum programa dışarı çık melodisi çalışıyor . İstiyorsan kendi sesinide yükleriz . Söylerim ucuz bi fıyata yazar sana ! uygunmu ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek

clio bunu yazdı:
    -----------------------------
    hep çayı ocakda unutturum birkeresinde ocağın altını açık bırakıp dışarı çıkmıstım annem zor kavuşmuş :D , öyle 2 3 kere vukuatım oldu en sonunda arkadaşa program yazdırdım . istediğim dk yazıyosun uyarı veriyor ocakta çay var diye melodileride farklı oluyor . Şu saatde işim var bana haber verdiye komut veriyorum programa dışarı çık melodisi çalışıyor . İstiyorsan kendi sesinide yükleriz . Söylerim ucuz bi fıyata yazar sana ! uygunmu ?

Zaten yazip sana vermisse sende paylassana programi ? bidaha bastan yazmasimi lazim anlamadim yani

the one and only yaramaz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

clio bunu yazdı:

yazıp sana verdiyse direkt paylaşsan olmaz mı ? ben zaten programı ücretsiz yazdırabilirim , yazdırdığım kişinin 10 dakikasını almaz sanırım. ben burada konu açtıysam belki ücretsiz direkt olarak hazır program vardır diye açtım. paylaşıcaksan paylaş. her şey para değil.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clio
    clio's avatar
    Erkek
    arkadaş paralı yazar uygunmudur demeye getirdim lafı ,Hazır programda olabilir ,elinde olanda olabilir paylaşır.Benim anlatmak istediğim adama birkere yazdırırsın istediğin bütün özellikleri ekletirsin yapar.Hani hoşuna gider sıfırdan yaptırmak istersin paran vardır bastırır yaparsın.Post da düşüncelerini tam yazmamışsın ben sana seçenek sunmuşum uygundur veya değildir öyle hemen ne kabarıyonuz !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

clio bunu yazdı:
    arkadaş paralı yazar uygunmudur demeye getirdim lafı ,Hazır programda olabilir ,elinde olanda olabilir paylaşır.Benim anlatmak istediğim adama birkere yazdırırsın istediğin bütün özellikleri ekletirsin yapar.Hani hoşuna gider sıfırdan yaptırmak istersin paran vardır bastırır yaparsın.Post da düşüncelerini tam yazmamışsın ben sana seçenek sunmuşum uygundur veya değildir öyle hemen ne kabarıyonuz !

arkadaşım program zaten sende var , o kadar değerli bir şey değil , ücret verip de almamışsın , paylaşabilir misin diyorum ? tekrar diyorum. paylaşabilir misin?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Tamam arkadaşlar ZammaN isimli program işimi gördü.

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=zamman&lid=2229

Toplam Hit: 2796 Toplam Mesaj: 13